Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (17/05/2018)



Νέες κυκλοφορίες
από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ
ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Θεματική κατηγορία : Ιστορικό Μυθιστόρημα
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 03/05/2018
Ηλικία : 18+
Η σελίδα του βιβλίου εδώ 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κόρη καλής αθηναϊκής οικογένειας, η Ρόσα γεννήθηκε ανυπότακτη, όπως μαρτυρούσε και το φλογερό κόκκινο των μαλλιών της, αν και πολλοί απέδιδαν τoν απείθαρχο χαρακτήρα της στο γεγονός πως είχε ανατραφεί με ελευθερία ανάρμοστη, έχοντας ως μητέρα μια γυναίκα κλεισμένη στον κόσμο της και για πατέρα έναν επιπόλαιο bon viveur. Η νεαρή αριστοκράτισσα θα σοκάρει την οικογένειά της, όταν το καλοκαίρι του 1914 ερωτευτεί τον Χάρη, έναν φτωχό φοιτητή της ιατρικής που κατάγεται απ’ τις τουρκοκρατούμενες ως πρόσφατα περιοχές της Μακεδονίας. Κι ενώ ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται κι η Αθήνα, η πόλη της, κι η Ελλάδα ολόκληρη σπαράσσονται απ’ τον διχασμό που δημιουργεί η ρήξη Κωνσταντίνου και Βενιζέλου, εκείνη θα ασπαστεί τον βενιζελισμό αψηφώντας τις φιλοβασιλικές της καταβολές και θα βαδίσει σε δρόμους ριψοκίνδυνους, κερδίζοντας για τις επιλογές της από τους συμπολίτες της το ειρωνικό παρανόμι η αγαπητικιά του Τουρκομερίτη. 


Η ζωή μιας τολμηρής και ξεχωριστής γυναίκας στην ταραγμένη εποχή του Εθνικού Διχασμού και των μετέπειτα χρόνων, η οποία δε θα διστάσει να απεμπολήσει τα προνόμια της κοινωνικής της θέσης και να πάει κόντρα στα επικρατούντα ήθη, ακολουθώντας τα προστάγματα της καρδιάς της.

---------------------------------------------------------------------------

ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΘΟΣ
ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

Θεματική κατηγορία : Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 376
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 8η
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στη Θεσσαλονίκη του 1978, δυο νεαροί φοιτητές, η Χαρά Προκοπίου από την Αθήνα και ο Τάσος Αναγνώστου από τη Λάρισα, ερωτεύονται παράφορα. Τα όνειρα που κάνουν για το κοινό μέλλον τους γεμίζουν τη ζωή τους. Μα ξαφνικά όλα γκρεμίζονται για τη Χαρά. Ο αγαπημένος της εξαφανίζεται από τη ζωή της ανεξήγητα, χωρίς μια λέξη. Οι άκαρποι μήνες αναμονής για ένα μήνυμά του σωριάζουν τα όνειρά της σε ερείπια και οι αλλεπάλληλες δυσκολίες επιβίωσης την αναγκάζουν να ξενιτευτεί. 

Μερικά χρόνια μετά, με τον γάμο της θα σβήσει πια εντελώς από τη ζωή τη Χαρά Προκοπίου και τις σκληρές αναμνήσεις της πρώτης αγάπης. Τώρα, ως Τζόις Ντρέναν, επιτυχημένη επιχειρηματίας, απρόσιτη και απόμακρη, στην ηλικία των πενήντα, ζει ή μάλλον υπάρχει… χωρίς αγάπη, με ένα μεγάλο κενό στη καρδιά. 

Ο κατά πολύ νεότερος της ελκυστικός Βολιώτης Άρης Μπρίλης θα εισβάλει στη ζωή της. Η έντονη, ανεξήγητη έλξη θα κυριαρχήσει, η Χαρά θα υποκύψει και για λίγο θα ζήσει ένα όνειρο, όμως οι ανατροπές θα είναι καταιγιστικές. Η παράλογη ζήλεια μιας παλιάς ερωμένης του Άρη θα προκαλέσει μια δίνη καταστροφικών εξελίξεων, που θα παρασύρει και θα επηρεάσει αμετάκλητα τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων. 


Ποιο αόρατο νήμα συνδέει αυτούς τους τραγικούς ανθρώπους, τον νεαρό Άρη, τον πατέρα του Ανέστη Μπρίλη, τη Χαρά ή Τζόις και τον εξαφανισμένο από τη ζωή της Τάσο Αναγνώστου;


-------------------------------------------------------

ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΤΖΟΝ ΜΠΟΪΝ

Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 696
Ηλικία : 18+
Μεταφραστής : Τσιρώνη Έφη
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Σίριλ δεν είναι αληθινός Έιβερι – ή τουλάχιστον, έτσι του λένε οι θετοί γονείς του. Και δε θα γίνει ποτέ. Αλλά αν δεν είναι αληθινός Έιβερι, τότε ποιος είναι; 

Παιδί μιας ανύπαντρης έφηβης που την έδιωξαν από το χωριό της και υιοθετημένος, χάρη στη μεσολάβηση μιας καμπούρας καλόγριας, από ένα ζευγάρι εύπορων αν και κάπως εκκεντρικών Δουβλινέζων, ο Σίριλ είναι φτερό στον άνεμο μέσα στον κόσμο, και μόνη του άγκυρα είναι η φιλία του με τον ασύλληπτα πιο λαμπερό και επικίνδυνο Τζούλιαν Γούντμπιντ. Στο έλεος της τύχης και της συγκυρίας, ο Σίριλ θα περάσει όλη του τη ζωή προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του, μια ταυτότητα, ένα σπίτι, μια πατρίδα και πολλά ακόμη. 


Σ’ αυτό το πιο δυνατό έργο του Μπόιν ως τώρα, βλέπουμε ολόκληρη την ιστορία της Ιρλανδίας από το 1940 μέχρι σήμερα μέσα από τα μάτια ενός συνηθισμένου άντρα. Ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να γελάσετε και να κλάψετε, θυμίζοντας τη λυτρωτική δύναμη του πνεύματος.


--------------------------------------------------------------------------


ΕΦΗΒΙΚΗ - ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


ΠΥΡΣΟΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
ΣΑΜΠΑ ΤΑΧΙΡ

Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια
Σειρά : Πυξίδα (για εφήβους και ενήλικες)
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Ηλικία : 14+,16+
Μεταφραστής : Χρήστος Καψάλης
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η ΛΑΪΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Ύστερα από τα γεγονότα της Τέταρτης Δοκιμασίας, οι Αρειανοί στρατιώτες κυνηγούν τους δύο δραπέτες καθώς δραπετεύουν από την πόλη της Σέρα και ρίχνονται σ’ ένα επικίνδυνο ταξίδι στην καρδιά της Ευρώπης. Η Λάια είναι αποφασισμένη να μπει κρυφά στην Κάουφ, την πιο ασφαλή φυλακή της Αυτοκρατορίας, για να σώσει τον αδελφό της, από τον οποίο εξαρτάται η επιβίωση των Σοφών. Και ο Ελίας είναι με τη σειρά του αποφασισμένος να βοηθήσει τη Λάια να τα καταφέρει, ακόμη κι αν διακινδυνεύσει την τελευταία του ελπίδα για ελευθερία.  

Ωστόσο, οι σκοτεινές δυνάμεις είναι εναντίον τους. Οι δύο νέοι πρέπει να φανούν πιο έξυπνοι από τους εχθρούς τους: τον αιμοδιψή αυτοκράτορα Μάρκους, τον αδίστακτο Φύλακα της Κάουφ και τη Χέλεν, την πρώην φίλη του Ελίας και το νέο αίμα της Αυτοκρατορίας. 

Εγκλωβισμένη στη θέληση του Μάρκους, η Χέλεν αντιμετωπίζει τη δική της βασανιστική αποστολή, που μπορεί να την καταστρέψει: να βρει τον προδότη Ελίας Βετούριους και τον σκλάβο που τον βοήθησε να δραπετεύσει… και να τους σκοτώσει και τους δύο.

----------------------------------------------------------------------------

ΝΕΒΕΡΜΟΡ 1
ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΓΚΑΝ ΚΡΟΟΥ
ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ


Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια
Σειρά : Μικρή πυξίδα (για παιδιά και εφήβους)
Ημ. Έκδοσης : 31/05/2018
Ηλικία : 9-11,12-13
Μεταφραστής : ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Μόριγκαν Κρόου είναι καταραμένη∙ γεννημένη την Εσπέρα, την πιο άτυχη μέρα που θα μπορούσε να γεννηθεί ένα παιδί, οι πολίτες της Τζάκαλφαξ χρεώνουν σε αυτήν κάθε κακό που συμβαίνει στην περιοχή τους, από φυσικές καταστροφές μέχρι ασθένειες. Και το χειρότερο, εξαιτίας της κατάρας είναι καταδικασμένη να πεθάνει τα μεσάνυχτα των ενδέκατων γενεθλίων της. 

Όμως, καθώς περιμένει τη μοίρα της, εμφανίζεται ένας περίεργος άντρας, ο Τζούπιτερ Νορθ. Μαζί του, και ενώ τους καταδιώκουν οι Κυνηγοί από Καπνό και Σκιά, η Μόριγκαν φτάνει στην ασφάλεια της μυστικής και μαγικής πόλης Νέβερμορ. 

Εκεί η Μόριγκαν ανακαλύπτει ότι ο Τζούπιτερ την έχει επιλέξει για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για μια θέση στη φημισμένη Αδελφότητα Γούντερ: θα πρέπει να περάσει από τέσσερις δύσκολες και επικίνδυνες δοκιμασίες μαζί με άλλα παιδιά, καθένα από τα οποία καυχιέται ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό ταλέντο. Η επιτυχία είναι μονόδρομος για τη Μόριγκαν προκειμένου να παραμείνει στη Νέβερμορ, διαφορετικά θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει για πάντα την πόλη και να αντιμετωπίσει τη θανάσιμη μοίρα της. 

Μια συναρπαστική περιπέτεια σ’ έναν φανταστικό μαγικό κόσμο, ιδανική για όσους διαβάζουν φανατικά τον Χάρι Πότερ.

------------------------------------------------------

Η ΦΡΟΥ ΛΑΦΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ
ΦΑΝΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια
Σειρά : Πυξίδα (για εφήβους και ενήλικες)
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Ηλικία : 9-11
Εικονογράφος : Στρούτση Αγγελική
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όταν η Φρού Λαφάν μπλέκει άθελά της σε μια ληστεία στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, χάρη στα μαθήματα Τae Κwon Do στα οποία την έχει γράψει η μαμά της, θα μεταμορφωθεί σε ηρωίδα της ημέρας και θα κερδίσει μια εβδομάδα δωρεάν διακοπές σ’ένα υπερπολυτελές θέρετρο. 

Πως, λοιπόν, θα βρεθεί η Φρού ξαφνικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Τι ζητάει ένα κορίτσι σαν και αυτή παρέα με τον γοητευτικό Ίαν Μακλάουντ και την εκνευριστικά τέλεια Γιουβένα Κράουν, δυο νεαρούς μυστικούς πράκτορες; Και ποιος την προσέλαβε για να προστατεύσει το πολυτιμότερο αντικείμενο της Βασίλισσας της Αγγλίας; 

Στη Φρού Λαφάν στην Υπηρεσία του Στέμματος μια νέα υπερκατάσκοπος γεννιέται! Η δυναμική Φρου Λαφάν υπόσχεται ατελείωτη περιπέτεια και δράση ενώ παράλληλα διδάσκει τις αξίες της ζωής, την αγάπη, αλλά και την επιμονή για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

--------------------------------------------------------------------

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ 
- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΝΤΕΪΒΙΝΤ Ο'ΝΤΟΧΕΡΤΙ

Θεματική κατηγορία : Χιούμορ
Σειρά : Graphic Novel - Κόμικς
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 248
Ηλικία : 7-8,9-11
Μεταφραστής : Καπνίση Κατερίνα
Εικονογράφος : Judge Chris
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΤΕΡ ΝΟΕΛ ΖΟΟΥΝ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στο ολοκαίνουριο εγχειρίδιό μου για την αποφυγή κινδύνων ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΠΙΠ! ΜΠΙΠ! ΜΠΙΠ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχολεία είναι γεμάτα ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, όπως δασκάλους ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ… …ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ βιβλία και πονηρά θηρία όπως ο ΧΑΡΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΝΤΑ! Γι’ αυτό φορέστε τα ΚΡΑΝΗ σας και τη Μ-ΚΚ (Μικροσκοπική Κάπα Κινδυνολογίας). Φεύγουμε για ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!

-----------------------------------------------------------------

ΙΟΥΛΙΟΣ ΖΕΒΡΑ 3: ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ!
ΓΚΑΡΙ ΝΟΡΘΦΙΛΝΤ


Θεματική κατηγορία : Ιστορία,Περιπέτεια,Χιούμορ
Σειρά : Graphic Novel - Κόμικς
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 328
Ηλικία : 7-8,9-11,12-13
Μεταφραστής : Πιπινη Αργυρώ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ώστε νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για τον Ιούλιο Ζέβρα, έτσι; Είναι ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ σκλαβωμένων θηρίων! Ένας ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας! 

Έχει και μεγάλο κεφάλι… 

Όι! Όταν όμως ο Ιούλιος ναυαγεί στις ακτές της αρχαίας Αιγύπτου και τον νομίζουν για ΘΕΟ ΑΛΟΓΟ, η τύχη του αλλάζει και σύντομα βρίσκεται να κάνει μπάνιο σε γάλα γαϊδάρας και να στέφεται φαραώ. Αλλά πόσο θα κρατήσει αυτή η τύχη; Θα λουστώ στο γάλα όσο πάει!

---------------------------------------------------------------------

ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΙΓΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
ΕΛΙΖ ΠΑΡΣΛΙ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Χιούμορ
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 40
Ηλικία : 0-3,3-4
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η δασκάλα σου δε θέλει να φέρεις έναν αλιγάτορα στο σχολείο. Ούτε εσύ το θέλεις. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. 

Ένας αλιγάτορας για παρουσίαση στην τάξη ακούγεται τέλεια ιδέα. Τι θα μπορούσε να πάει άσχημα; 

Η Μερσίνα είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι που θέλει να μοιραστεί κάτι στην παρουσίαση στην τάξη της που θα ξεχωρίζει από τα άλλα. Αλλά αν η δασκάλα της έχει δίκιο; Αν όντως οι αλιγάτορες είναι πρόβλημα; Ανακάλυψε πώς η Μερσίνα αποτρέπει (σχεδόν) την καταστροφή σ’ αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία από μια πρωτοεμφανιζόμενη ταλαντούχα συγγραφέα και εικονογράφο.

---------------------------------------------------------------------------

ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
ΕΛΙΖ ΠΑΡΣΛΙ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 40
Ηλικία : 0-3,3-4
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η ΜΕΡΣΙΝΑ ΛΕΕΙ «ΜΗ!» 

Όταν η μαμά σου λέει ότι είναι ώρα να παίξεις στην παραλία, δε θέλει να παίξεις πιάνο στην παραλία. Ούτε εσύ το θέλεις. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. 

Αν η μαμά σου σου λέει να ετοιμαστείς να παίξεις στην παραλία, εννοεί μ’ ένα καραβάκι, ένα φρίσμπι ή ένα φτυαράκι. Δε μιλάει για το πιάνο. Όμως η Μερσίνα είναι ένα κοριτσάκι με ιδέες. Ένα παιδί με ΟΝΕΙΡΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ! Και ένα πολύ βαρύ πιάνο. Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Δεν είναι ότι θα χάσει και το πιάνο. Σωστά; Ανακάλυψε τι θα γίνει σ’ αυτόν τον ξεκαρδιστικό καλοκαιρινό οδηγό για το τι να μη σέρνεις μαζί σου στην άμμο!

----------------------------------------------------------------------

ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
ΕΛΙΖ ΠΑΡΣΛΙ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Χιούμορ
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 40
Ηλικία : 0-3,3-4
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όταν μια αφίσα λέει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα στη βιβλιοθήκη, δε σημαίνει ότι μπορείς να στήσεις ένα τσίρκο στη βιβλιοθήκη. Ούτε εσύ το θέλεις. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. 

Αν δεις μια αφίσα που λέει «ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ», δε σημαίνει ότι σου δίνει την άδεια να στήσεις ένα τσίρκο. Αλλά η Μερσίνα δε βλέπει πού είναι το πρόβλημα να οργανώσει το δικό της. Έχει γούστο και ταλέντο! Και μπορεί να γίνει ο πιο Φανταστικός Άνθρωπος Κανόνι. Τι κι αν η μεγαλύτερη παράσταση στον κόσμο δε χωράει ανάμεσα στα ράφια με τα βιβλία; Δε θα ’ρθει κι η καταστροφή. Σωστά; Ανακάλυψε τι θα γίνει σ’ αυτόν τον ξεκαρδιστικό και εγκεκριμένο από βιβλιοθηκονόμους οδηγό για το πώς μπορεί να επικρατήσει το χάος σε μια βιβλιοθήκη!

-------------------------------------------------------------------------

ΣΟΥΠΕΡ ΟΧΗΜΑΤΑ: ΦΟΒΕΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 16
Ηλικία : 3-4,5-6
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αυτό το βιβλίο δραστηριοτήτων, γεμάτο με φοβερά φορτηγά, παιχνίδια, αποσπώμενα κομμάτια και πολλά αυτοκόλλητα, θα ξετρελάνει τους μικρούς λάτρεις των μεγάλων οχημάτων!

-----------------------------------------------------------------------

ΣΟΥΠΕΡ ΟΧΗΜΑΤΑ: ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 16
Ηλικία : 3-4,5-6
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αυτό το βιβλίο δραστηριοτήτων, γεμάτο με απίθανα αγωνιστικά, παιχνίδια, αποσπώμενα κομμάτια και πολλά αυτοκόλλητα, θα ξετρελάνει τους μικρούς λάτρεις των γρήγορων οχημάτων!

---------------------------------------------------------------------

ΤΟ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ:
ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 16
Ηλικία : 3-4,5-6
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μπορείς να διασκεδάσεις όπου κι αν πας με αυτό το φανταχτερό τσαντάκι-βιβλίο! Περιέχει πάνω από 400 απίθανα αυτοκόλλητα, αποσπώμενα κομμάτια και συναρπαστικές δραστηριότητες με τις πιο αξιαγάπητες πριγκίπισσες!

---------------------------------------------------------------

ΤΟ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ:
ΚΟΜΨΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 16
Ηλικία : 3-4,5-6
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μπορείς να διασκεδάσεις όπου κι αν πας με αυτό το φανταχτερό τσαντάκι-βιβλίο! Περιέχει πάνω από 400 απίθανα αυτοκόλλητα, αποσπώμενα κομμάτια και συναρπαστικές δραστηριότητες με τις πιο χαριτωμένες μπαλαρίνες!

-------------------------------------------------------------------

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8-12 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΑΖ ΚΟΥΚ


Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Γονείς και παιδιά,Υγεία,Ψυχολογία
Σειρά : Γενικών γνώσεων
Ημ. Έκδοσης : 17/05/2018
Σελίδες : 184
Ηλικία : 9-11,12-13,14+
Μεταφραστής : Χρύσα Μπανιά
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Είσαι κορίτσι ηλικίας 8-12 χρόνων και φρικάρεις βλέποντας αλλαγές στο σώμα σου και στη συμπεριφορά σου; Μην ανησυχείς! Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί ειδικά για σένα για να σε βοηθήσει και να σου δώσει λύσεις στα προβλήματά σου. 

Είναι γεμάτο πρακτικές συμβουλές από ειδικούς και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με όλα όσα σε απασχολούν: από τις σχέσεις με τους κολλητούς, τους συμμαθητές και την οικογένειά σου, τη χρήση κινητών και κοινωνικών δικτύων, μέχρι την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, τις… τρίχες και τα σπυράκια. 

Θα αποκτήσει τη δική του μόνιμη θέση στο κομοδίνο σου και θα σε βοηθήσει να γίνεις η νεαρή γεμάτη αυτοπεποίθηση κοπέλα που ονειρεύεσαι.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ