Τέσσερα νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Η ΑΛΥΣΙΔΑ
Adrian McKINTY

ΣΕΛΙΔΕΣ: 464
ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:  

Η μέρα ξεκινά όπως όλες οι άλλες. Η Ρέιτσελ αφήνει την κόρη της, Κάιλι, στη στάση του λεωφορείου και φεύγει για τη δουλειά της. To τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Η γυναίκα από την άλλη άκρη της γραμμής πληροφορεί τη Ρέιτσελ ότι η Κάιλι βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, και ότι ο μόνος τρόπος για να την ξαναδεί είναι να απαγάγει και η ίδια ένα άλλο παιδί. Η γυναίκα στο τηλέφωνο είναι μητέρα και ο γιος της έχει απαχθεί, και αν η Ρέιτσελ δεν κάνει αυτό που της ζητείται, τότε το αγόρι θα πεθάνει – το ίδιο και η Κάιλι. 

Τώρα η Ρέιτσελ είναι μέρος της ΑΛΥΣΙΔΑΣ, μιας τρομακτικής οργάνωσης που μετατρέπει τους γονείς από θύματα σε θύτες και ταυτόχρονα επιτρέπει σε κάποιον να κερδίσει πολλά χρήματα. Η Ρέιτσελ είναι μια απλή, καθημερινή γυναίκα, ωστόσο τις επόμενες μέρες οι καταστάσεις θα την ωθήσουν πολύ πέρα από τα όριά της. Θα υποχρεωθεί σε απίστευτες ηθικές επιλογές και σε φρικτές, παράλογες πράξεις. Η ΑΛΥΣΙΔΑ είναι αδίστακτη, τρομακτική και ανώνυμη. Οι κανόνες είναι απλοί: βρες τα χρήματα, βρες το επόμενο θύμα, κάνε το ασύλληπτο έγκλημα που δεν είχες φανταστεί πως ήσουν ικανός να διαπράξεις μόλις είκοσι τέσσερις ώρες πριν. 

Αυτό που οι εγκέφαλοι της ΑΛΥΣΙΔΑΣ γνωρίζουν καλά είναι ότι οι γονείς θα κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι τελικά θα συναντήσουν έναν ικανό αντίπαλο. Η Ρέιτσελ είναι ευφυής και αποφασισμένη να βρεθεί στην πλευρά των νικητών. 


Θα είναι τελικά αυτή που θα σπάσει την ΑΛΥΣΙΔΑ; 


____________________________________________

ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΜΙΝΟ
JOHN GRISHAM

ΣΕΛΙΔΕΣ: 384
ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:  

Οκτώβριος 1946, Κλάντον, πολιτεία του Μισισιπή. Η τοπική  κοινωνία συγκλονίζεται από το απεχθέστερο ίσως έγκλημα που έγινε ποτέ στην περιοχή. Δράστης ο Πιτ Μπάνινγκ, ένας παρασημοφορημένος ήρωας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, επικεφαλής μιας από τις πιο σημαντικές οικογένειες της περιοχής, επιτυχημένος γαιοκτήμονας, εξέχων παράγοντας της τοπικής κοινότητας και πιστό μέλος της Εκκλησίας των Μεθοδιστών. «Δεν έχω να πω τίποτα», είναι το μόνο που έχει να δηλώσει στη συγκλονισμένη οικογένειά του, στον σερίφη, στους δικηγόρους του, στον δικαστή, στους ενόρκους. Είναι προφανές σε όλους πως ο Πιτ Μπάνινγκ δεν φοβάται τον θάνατο και δεν θα ανακαλέσει ποτέ την απόφασή του να πάρει στον τάφο του τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον φόνο. 


Ένα συγκλονιστικό ταξίδι από τις δικαστικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών έως τις ζούγκλες των Φιλιππίνων και τις αδυσώπητες μάχες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με οδηγό την ιστορία ενός άνδρα, στοιχειωμένου από τα φαντάσματα του παρελθόντος και έτοιμου να πληρώσει το πιο ακριβό τίμημα για να κρατήσει καλά κρυμμένα κάποια σκοτεινά μυστικά.


__________________________________________

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
RAPHAELLE GIORDANO

Μετάφραση: Χαριτωμένη Βόντα
Σελίδες: 352

Λίγα λόγια για το βιβλίο:  

«Αφού διαγράψουμε τις τοξικές τάσεις που παρεμβαίνουν στη ουσία της προσωπικότητάς σας, θα εκπέμπετε θετική ενέργεια! Είναι η ίδια λάμψη την οποία εκπέμπει αυτός
που έχει βρει την εσωτερική γαλήνη και έχει επανασυνδεθεί με τη χαρά της ζωής…»
Ραφαέλ Τζορντανό

Η Ραφαέλ Τζορντανό, γνωστή στους Έλληνες αναγνώστες από το διεθνές μπεστ σέλερ της Η Δεύτερη Ζωή σου Ξεκινά Όταν Καταλάβεις πως Έχεις Μόνο Μία (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»), υπογράφει ένα έξυπνο και τρυφερό self-help μυθιστόρημα για το θέμα της τοξικότητας και της αντιμετώπισής της στην καθημερινή ζωή.

Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λιοντάρι. Και τα λιοντάρια δεν κοκκινίζουν από ντροπή, ούτε έχουν λεπτότητες. Απόλυτα βέβαια για το δίκιο τους, επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν τον εγωκεντρισμό τους και την υπερβολική τάση τους για εξουσία. Αυτά τα λιοντάρια τα συναντάμε κάθε μέρα: οργισμένοι οδηγοί, υποτιμητικοί σύζυγοι, διευθυντές τυφλωμένοι από την εξουσία τους, γονείς που επικρίνουν συστηματικά τις αποφάσεις των παιδιών τους… Τα παραδείγματα της τοξικότητας είναι αναρίθμητα.

Η Ρομάν είναι μια τριαντάχρονη γυναίκα γεμάτη πάθος, αφοσίωση και αποφασιστικότητα, η οποία μαθαίνει στα κακοαναθρεμμένα αιλουροειδή πώς να γίνουν πιο ανθρώπινα. Η εταιρεία της, η SupTox, προσφέρει ένα πρόγραμμα μοναδικό στο είδος του: μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση της νοοτροπίας και των στάσεων ζωής. Στόχοςγια τους ανθρώπους που το παρακολουθούν είναι να αποβάλουν τις τοξικές, μολυσματικές και επιβλαβείς για το περιβάλλον τους συνήθειες και να αναπτύξουν έναν πιο δίκαιο και αρμονικό τρόπο ύπαρξης και συνύπαρξης με τους άλλους.

Το πρόγραμμα «συμπεριφορικής αποτοξικοποίησης» της Ρομάν θα εφαρμοστεί και σε αυτή την ομάδα. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ενδιαφέρον, και περισσότερο απ’ όλους ο Μαξιμιλιάν Βογκ: διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, χαρισματικός, δυναμικός, όμορφος, πλούσιος και δημοφιλής, αλλά αρχετυπικό δείγμα τρομακτικής τοξικότητας! Ο Μαξιμιλιάν, σαν λιοντάρι στο κλουβί, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον κατηγορούν ως τοξικό και γιατί πρέπει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Ρομάν. Ώσπου ένα δραματικό γεγονός θα τον πείσει για την αναγκαιότητά του...

Η Ρομάν διαισθάνεται ότι ο Μαξιμιλιάν θα της κάνει τη ζωή δύσκολη, παρ’ όλα αυτά προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να τον βοηθήσει να αποβάλει τις τοξικές του τάσεις, να ωριμάσει και να εκφράσει την εσωτερική του δύναμη με μεγαλύτερη ευαισθησία και σεβασμό προς τους άλλους. Στην πορεία μάλιστα και η ίδια θα αναθεωρήσει πολλές από τις βεβαιότητες της ζωής της και θα βιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η Μέρα που τα Λιοντάρια θα Τρώνε Πράσινη Σαλάτα είναι ένα μυθιστόρημα γεμάτο προτάσεις και ιδέες αυτοβελτίωσης, ευφυείς επιβραβεύσεις και έξυπνους συμβολισμούς. Δείχνει πώς μπορεί να ξεπεράσει κανείς την αδιαφορία και την έλλειψη επικοινωνίας, και να ξαναβρεί τον υπέροχο, γεμάτο αγάπη εαυτό του. Αυτό συμβουλεύει άλλωστε τους αναγνώστες της η Ραφαέλ Τζορντανό: «Να αγαπάτε περισσότερο. Να αγαπάτε καλύτερα. Να αγαπάτε άσχημα. Αλλά να αγαπάτε. Κάντε αυτή την υπέροχη δυναμική της χαράς, της δημιουργικότητας και της ευτυχίας να ανθίσει, για να ακτινοβολήσει μέσα σας και γύρω σας».

Συγκινητικό, ειλικρινές, με χιούμορ και διεισδυτικότητα, το βιβλίο είναι μια ιστορία ανηφορικής πορείας, γεμάτη αποτυχίες και επιτυχίες και με εξαιρετικό φινάλε!

Από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» κυκλοφορεί επίσης το πολύ δημοφιλές μυθιστόρημα της Ραφαέλ Τζορντανό, «Η Δεύτερη Ζωή σου Ξεκινά Όταν Καταλάβεις πως Έχεις Μόνο Μία», το οποίο «προπονεί» τον αναγνώστη στην ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της ρουτίνας.


_________________________________________

ΜΟΡΤΙΝΑ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ
BARBARA CANTINI

ΣΕΛΙΔΕΣ: 54
ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:  

Επιτέλους, ώρα για διακοπές!

Κάτι που η Μορτίνα και η οικογένειά της είχαν να κάνουν εδώ και... αιώνες!

Προορισμός: η Αριστοκρατική Έπαυλη της Θείας Μέγαιρας και του ξάδελφου Διλβέρτου.

Η ηρεμία κρατάει λίγο: η Μορτίνα ανακαλύπτει ότι ένας λιλιπούτειος γραφειοκράτης θέλει να βγάλει σε δημοπρασία την έπαυλη που μοιάζει ακατοίκητη.

Θα βρουν άραγε τρόπο να τη σώσουν πριν να είναι πολύ αργά;


Η νέα περιπέτεια της σειράς που έγινε παγκόσμια επιτυχία και έχει ήδη μεταφραστεί σε είκοσι τέσσερις γλώσσες.

Share:

1 σχόλιο:

  1. Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, είμαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκοτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάξαμε για το ξόρκι που σύννεφο με βοήθησε να ξαναγυρίσω τον σύζυγό μου αγάπη πίσω όταν έχω περάσει σε απευθείας σύνδεση γνώρισα τόσους πολλούς μάγους, όλοι έθεσαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 16 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου Ονοματεπώνυμο Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ