Βιβλιοκριτική: «Η αρπαγή της Άνι Θορν» της C. J. Tudor



Γράφει
η 'Ελσα Σπανού



Η άποψή μου:

Μετά τον "άνθρωπο κιμωλία" η C. J. Tudor μας συστήνει το δεύτερό της βιβλίο με τίτλο "η αρπαγή της Άνι Θορν". Πρόκειται για ένα ακόμη εξαιρετικό μυθιστόρημα, που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο δυνατός πρόλογος της ιστορίας, μας προϊδεάζει για μια -σίγουρη- συνταρακτική συνέχεια. Η επίσης δυνατή πένα της συγγραφέως κρατά σε αγωνία τον αναγνώστη, εξάπτει το ενδιαφέρον του· ο αναγνώστης θέλει να μάθει όλο και περισσότερα σχετικά με το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση του απομακρυσμένου και τόσο απρόσιτου Άρνχιλ.

Ο τόπος όπου εντάσσεται η ιστορία είναι ο απόλυτος τόπος μιας ιστορίας που έχει κυρίαρχα στοιχεία της τη δράση, την αγωνία αλλά και το μυστήριο.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Λίγα λόγια για το έργο:  
   
Ο Τζόζεφ Θορν είναι ένας δάσκαλος που επιστρέφει στον τόπο όπου μεγάλωσε για έναν συγκεκριμένο λόγο: ένα μήνυμα που έλαβε πριν από δύο μήνες και αφορά τη μικρότερη αδερφή του, Άνι. Μια αδερφή που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στα οκτώ της, σκορπώντας παντού την ανησυχία και την ταραχή και που, όταν πια επέστρεψε δεν ήταν πια η ίδια.

Έτσι, ο Τζόζεφ αποφασίζει -ως μοναδική του επιλογή- να γυρίσει πίσω, σε ένα μέρος που απεχθάνεται· στις αναμνήσεις που γυρίζουν στο μυαλό του, από το πρώτο κιόλας πάτημά του, στο απομακρυσμένο Άρνχιλ.


Η Συγγραφέας:

Η Σι Τζέι Τιούντορ γεννήθηκε στο Σόλσμπερι και μεγάλωσε στο Νότινχαμ, όπου ζει μέχρι σήμερα με τον σύντροφο και την κόρη της. Αγαπούσε από μικρή τη λογοτεχνία, ιδίως τη σκοτεινή και μακάβρια. Όταν οι φίλοι της διάβαζαν Τζούντι Μπλουμ, εκείνη καταβρόχθιζε με μανία τα βιβλία του Στίβεν Κινγκ και του Τζέιμς Χέρμπερτ. Το πρώτο της βιβλίο, Ο Άνθρωπος Κιμωλία, έγινε παγκόσμιο best seller, μεταφράστηκε σε 38 χώρες και τα τηλεοπτικά του δικαιώματα αγοράστηκαν από την EUE/Sokolow. Απέσπασε το βραβείο Dead Good και ήταν υποψήφιο για τα βραβεία National Book Award στην κατηγορία θρίλερ και CWA Dagger. Η Αρπαγή της Άνι Θορνείναι το δεύτερο μυθιστόρημά της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Twitter @CJTudor και στο Facebook @CJTudorOfficial.


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

C. J. Tudor

Από τη συγγραφέα του best seller Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΜΩΛΙΑ

Τότε…

Ένα βράδυ, η Άνι εξαφανίστηκε. Όλοι έβαλαν το χειρότερο στο μυαλό τους. Ως εκ θαύματος, μετά από σαράντα οκτώ ώρες επέστρεψε. Κάτι είχε συμβεί όμως στην αδερφή μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το μόνο που ξέρω είναι πως, όταν επέστρεψε, δεν ήταν η ίδια. Δεν ήταν η δική μου Άνι. Δεν ήθελα να το παραδεχτώ, αλλά μερικές φορές μου προκαλούσε τρόμο.

Τώρα…

Εμφανίστηκε ένα μήνυμα στα Εισερχόμενα. Παραλίγο να το διαγράψω αμέσως, αλλά τελικά το άνοιξα. Ξέρω τι συνέβη στην αδερφή σου. Συμβαίνει ξανά…

«Η βρετανική απάντηση στον Στίβεν Κινγκ.» –Daily Mail

«Ο Άνθρωπος Κιμωλία ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ με ανατριχιαστική πλοκή από μια φρέσκια φωνή. Το Η Aρπαγή της Άνι Θορν είναι ακόμα καλύτερο.» –Washington Post

«Αν σας αρέσουν τα βιβλία μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας αρέσει κι αυτό.» –Stephen King

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ