Σκοτεινός κήπος - Tana French (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

 

Κυκλοφορεί

από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο 


Σκοτεινός κήπος

Tana French


Μετάφραση: Δέσποινα Δρακάκη

Θεματική κατηγορία: Ξένη

Ημερομηνία Έκδοσης: 26/11/2020

Η σελίδα του βιβλίου εδώ


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Τόμπι ανέκαθεν ήταν τυχερός στη ζωή του. Ώσπου μια νύχτα όλα αλλάζουν. Μια βάναυση επίθεση τον αφήνει τραυματισμένο – και πια δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Αναζητά καταφύγιο στο πατρικό του, ένα σπίτι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις από τα καλοκαίρια του και τα εφηβικά πάρτι με τα ξαδέλφια του. Όμως, λίγο μετά την άφιξή του εκεί, ανακαλύπτεται ένα κρανίο κρυμμένο στη γέρικη φτελιά του κήπου. Κι ο Τόμπι αναγκάζεται να επανεξετάσει όσα γνωρίζει για την οικογένειά του, το παρελθόν του, τον ίδιο του τον εαυτό.


ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το καλύτερο βιβλίο της ως τώρα… αυτό το μυστήριο γύρω από την οικογένεια, τη μνήμη και τα χάσματα που υπάρχουν και στις δύο θα σας στοιχειώσει για πολύ πολύ καιρό.

Erin Kelly, συγγραφέας


Εξαίσιο, θαυμάσιο – ένα πυκνό, υπνωτιστικό μυθιστόρημα από μία εκ των σπουδαιότερων συγγραφέων λογοτεχνίας του αιώνα. Είμαι συγκλονισμένος. Υποκλίνομαι. Αισθάνομαι πιο πλούσιος και μόνο που το διάβασα.

A.J. Finn, συγγραφέας


Η Tana French είναι στα καλύτερά της στον Σκοτεινό κήπο… Το καλύτερο και πιο λεπτομερές μυθιστόρημά της ως τώρα… Είναι ασυναγώνιστη στον τομέα του ψυχολογικού θρίλερ… Ετοιμαστείτε να μείνετε εμβρόντητοι από το ανατρεπτικό και συνταρακτικό του τέλος.

New York Times


Όπως όλα τα μυθιστορήματά της, έτσι κι αυτό γίνεται ένα έντονο ψυχολογικό πορτρέτο ενσωματωμένο σε ένα σαγηνευτικό μυστήριο φόνου. Η French θα μπορούσε να κάνει ακόμα και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ να φαίνονται απειλητικά και αποκαλυπτικά.

LA Times


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ