Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Παγκόσμια λογοτεχνία

Stephen King

Η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Stephen King

Από ερεβώδη βάθη, όπου αποκρουστικοί αρουραίοι υπερασπίζονται το βασίλειό τους, έως ιλιγγιώδη ύψη, όπου ένα όμορφο κορίτσι κρέμεται από μια κλωστή πάνω από μια διαβολική μοίρα, αυτή η συλλογή είκοσι διηγημάτων θα βυθίσει τον αναγνώστη στον υποχθόνιο λαβύρινθο της πιο ανατριχιαστικής και απόκοσμης φαντασίας της εποχής μας.
Ο μετρ της αγωνίας Στίβεν Κινγκ, στα καλύτερά του, σε μια ανθολογία που περιλαμβάνει διηγήματα με τίτλους όπως «Νυχτερινή βάρδια», «Το μάγκανο», «Μερικές φορές επιστρέφουν» ή «Τα παιδιά στις καλαμποκιές», τα οποία έχουν όλα μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

«Απόκοσμο, παράλογο και αφάνταστα τρομακτικό.» –Publishers Weekly


«Εξαιρετικό ανάγνωσμα… Ιστορίες τρόμου που θα προκαλούσαν ρίγη ακόμα και στον Χίτσκοκ!» 

Colorado Springs Gazette Telegraph

______________________________________________________


Rafel Nadal

Σε ένα χωριό στον Νότο της Ιταλίας, η μοίρα δύο οικογενειών, των Παλμιζάνο και των Κονβερτίνι, ενώνεται για πάντα όταν η Ντονάτα και η Φραντσέσκα, δύο νεαρές χήρες που οι άντρες τους σκοτώθηκαν στον πόλεμο, συνωμοτούν ενάντια στην κατάρα που βαραίνει τους άντρες της οικογένειας Παλμιζάνο. Τα παιδιά τους, ο Βιταντόνιο και η Τζοβάνα, θα μεγαλώσουν αγνοώντας το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που τα ενώνει και θα περάσουν μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία, με φόντο τα αμπέλια και τους ελαιώνες της Απουλίας.


Ένα μυθιστόρημα για τη μοίρα και τη δύναμη της αγάπης, ποτισμένο από τα αρώματα του Ιταλικού Νότου.

______________________________________________________


Martha Hall Kelly

Το βιβλίο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία των «Κουνελιών», των γυναικών που κατάφεραν να επιζήσουν από τα βασανιστήρια στο Ράβενσμπρικ, και αποκαλύπτει μια συνταρακτική ιστορία αγάπης, εξιλέωσης και αποτρόπαιων μυστικών που παρέμειναν κρυμμένα επί δεκαετίες.
Αντλώντας έμπνευση από αληθινά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα, η Μ. Χ. Κέλι συνύφανε τις ιστορίες τριών γυναικών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Θα μιλήσει στην καρδιά όσων αγάπησαν Το αηδόνι της Κριστίν Χάνα.

______________________________________________________


Daniel Speck

Είπε πως είναι ο παππούς μου και πως, αν τον άφηνα να μου αφηγηθεί την ιστορία του, θα τον πίστευα. Με παρακάλεσε τόσο επίμονα να τον ακούσω, λες και απ’ αυτό κρεμόταν η ζωή του.
Και, όταν μου αφηγήθηκε την ιστορία, συνειδητοποίησα ότι απ’ αυτό κρεμόταν στην πραγματικότητα η δική μου ζωή.
Από τις πρώτες κιόλας σελίδες, εύχεσαι να μην τελειώσει ποτέ το ταξίδι.



______________________________________________________


Οικονομία

Nassim Nicholas Taleb

Το Στην Πλάνη του Τυχαίου, που επιλέχτηκε από την Amazon. com και τη Financial Times ως ένα από τα καλύτερα βιβλία μάνατζμεντ της χρονιάς, έγινε αμέσως κλασικό. Έχει ήδη εκδοθεί σε 14 γλώσσες και ο τίτλος του βιβλίου είναι παντού αναγνωρίσιμος. Όταν κανείς διαβάζει ενθουσιώδεις κριτικές για το βιβλίο σαν τις παρακάτω, καταλαβαίνει ότι δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Ο κρυφός ρόλος της τύχης στη ζωή και τις αγορές.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ