Δύο νέα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πεδίο


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Πεδίο

Matthew Walker
Τα μυστικά του Ύπνου

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019
ΣΕΛΙΔΕΣ: 416 
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο ύπνος υπήρξε ανέκαθεν ένας από τους πιο σημαντικούς αλλά και λιγότερο κατανοητούς παράγοντες της ζωής, της ευζωίας και της μακροζωίας μας. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχουν γίνει πολλές σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις που ρίχνουν νέο φως στο θέμα του ύπνου και των ονείρων. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει όλα τα συναρπαστικά ευρήματα των νεότερων πρωτοποριακών ερευνών, τις εφαρμογές και τις επιπτώσεις τους στη ζωή μας. Ο συγγραφέας, επιφανής νευροεπιστήμονας και ειδικός σε θέματα ύπνου, εξηγεί με υπέροχη σαφήνεια και απλότητα, τη ζωτική σημασία του ύπνου σε κάθε πτυχή της ζωής μας: στην ικανότητά μας για μάθηση και για λήψη αποφάσεων, στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων μας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας, στη ρύθμιση της όρεξής μας...


Γλαφυρό, ζωντανό και κατανοητό, ένα βιβλίο που μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ύπνου για να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

___________________________________________________

Ντιάνα Χαρίλα
Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019
ΣΕΛΙΔΕΣ: 96
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Το πρόγραµµα που παρουσιάζουµεεδώ επιδιώκει, µέσα από τη βελτίωση της αυτοεκτίµησης, να προλάβει σε πρωτογενές επίπεδο την ανάπτυξη της αρνητικής εικόνας σώµατος και εαυτού στο παιδί και στον έφηβο εξαιτίας του µη ιδανικούσώµατόςτου.Ουσιαστικά, είναι ένα πρόγραµµα ευαισθητοποίησης σε θέµατα αυτοεκτίµησης και αυτοεικόνας.Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά και τους εφήβους να µάθουν να αγαπούν περισσότεροτον εαυτότους αναγνωρίζοντας τιςικανότητέςτους, αποδεχόµενοιτοσώµα τους και δίνοντας λιγότερησηµασία στη σωµατική τους εικόνα και περισσότερη στα θετικά χαρακτηριστικάτης προσωπικότητάςτους».


Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο πρακτικό οδηγό, που σίγουρα θα βοηθήσει όσους θελήσουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του. Εκτός από τη βασική ενημέρωση για την εικόνα του σώµατος και τις διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία, περιλαμβάνει δοκιμασμένες δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις για την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την αντιµετώπιση αυτών των δυσκολιών των έφηβων µαθητών τόσο µέσα στη σχολική τάξη όσο και έξω από αυτήν, αλλά και για την ενίσχυση της αυτοεκτίµησής τους. Ένα χρηστικό εργαλείο και ένα εξαιρετικό βοήθηµα στα χέρια των ευαισθητοποιηµένων εκπαιδευτικών και γονιών.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ