Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Elxis (12/05/2020)


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Elxis

Η υπόσχεση της φωτιάς
Σειρά:Ιππότες του Σέφορντ - No 2
Johanna Lindsey

Ξενόγλωσσος Τίτλος:
JOINING (SHEFFORD'S KNIGHTS #2)
Μεταφραστής:Νέλλα Γιατράκου
Έκδοση:1η
Ημερομηνία έκδοσης:12/05/2020
Αριθμός σελίδων:368
Χώρα προέλευσης:
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Είναι τελικά της μοίρας τους γραφτό αυτοί οι δύο να παντρευτούν ή θα καταφέρουν να τους χωρίσουν; Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ήρθε με μία συγκλονιστική συνέχεια.

Η ατίθαση Μίλισαντ Κρίσπιν και ο αλαζόνας Γούλφρικ ντε Θορπ, μελλοντικός κόμης του Σέφορντ, είναι λογοδοσμένοι από τη μέρα της γέννησής τους. Ωστόσο, ένα ατυχές περιστατικό της παιδικής τους ηλικίας είναι ικανό να καταστρέψει το μέλλον τους.

Με τη μέρα του γάμου να πλησιάζει, ο πατέρας της Μίλισαντ δίνει έναν μήνα περιθώριο στην κόρη του για να γνωριστεί καλύτερα με τον Γούλφρικ.

Η Μίλισαντ ψάχνει απελπισμένα έναν τρόπο να ματαιώσει τον γάμο, αν και κάτι τέτοιο ίσως έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την οικογένειά της. Την ίδια ώρα, τα αισθήματα του Γούλφρικ αλλάζουν, αφού ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους. Κι αν τελικά η ένωσή τους δεν είναι μόνο επιθυμία των ανθρώπων, αλλά και της μοίρας;

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους δύο νέους, καθώς ο ίδιος ο βασιλιάς αντιτίθεται στον γάμο τους και η ζωή της Μίλισαντ βρίσκεται σε κίνδυνο. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που συναντούν στον δρόμο τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι;

___________________________________________________

Η καρδιά του υδροχόου
Mia Sheridan

Ξενόγλωσσος Τίτλος:Becoming calder
Μεταφραστής:Χριστίνα Παναγιώτου
Έκδοση:1η
Ημερομηνία έκδοσης:12/05/2020
Αριθμός σελίδων:408
Χώρα προέλευσης:
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μπορεί τελικά το καλό να νικήσει το κακό; Και η αγάπη να φωτίσει ακόμα και τα πιο σκοτεινά μέρη δίνοντας ζωή;

Υπάρχει ένα μέρος στη σύγχρονη Αμερική χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς ύδρευση και χωρίς καμία από τις ανέσεις που οι περισσότεροι θεωρούμε δεδομένες. Σε αυτό το μέρος δεν υπάρχει χώρος για όνειρα, δεν υπάρχει χώρος για να εκφράσεις τον εαυτό σου, δεν υπάρχει καμία ανοχή στη φιλοδοξία.

Σε αυτό το μέρος ζει ένα αγόρι με την καρδιά ενός μαχητή. Είναι δυνατό και πιστό, και φροντίζει την οικογένειά του με αξιοπρέπεια και τιμή. Κανονικά αυτά θα ήταν αρκετά για να έχει μια φυσιολογική ζωή. Αυτό το αγόρι όμως τολμά να ονειρευτεί πέρα από τον ορίζοντα.

Σε αυτό το μέρος υπάρχει κι ένα κορίτσι με την καρδιά του γεμάτη κουράγιο. Για την οικογένειά της, η Ίντεν είναι η ενσάρκωση της υποταγής και της καρτερικότητας, άρα η ενσάρκωση της τελειότητας. Ωστόσο εκείνη τολμά να θελήσει όσα της έχουν πει ότι ποτέ δεν μπορούν να γίνουν δικά της.


Η Καρδιά του Υδροχόου είναι η ιστορία του καλού ενάντια στο κακό, του φόβου ενάντια στη γενναιότητα και της αλήθειας ότι η αγάπη πάντα θα φωτίζει ακόμα και το πιο σκοτεινό μέρος.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ