Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Elxis (07/10/2020)

 

Κυκλοφορούν

από τις Εκδόσεις Elxis


Άσε την αγάπη να σε βρει

Σειρά: Οικογένεια Ράιντ - No 4

Johanna Lindsey


Ξενόγλωσσος Τίτλος: Let love find you

Μεταφραστής: Ιωάννα Παπαγεωργίου

Ημερομηνία έκδοσης: 07/10/2020

Αριθμός σελίδων: 464

Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Η σελίδα του βιβλίου εδώ


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Θα μπορέσουν ο Ντέβιν και η Αμάντα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μεταξύ τους και να αφήσουν την αγάπη να τους βρει για πρώτη φορά στη ζωή τους;

Η συγγραφέας των New York Times με 60.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως!

Ο γοητευτικός αλλά ιδιόρρυθμος Ντέβιν Μπόλντουιν ζει στο Λονδίνο, εκτρέφει άλογα και δίνει συμβουλές σε όποιον ψάχνει απεγνωσμένα να βρει το άλλο του μισό.

Απ’ την άλλη, η υπέροχη Αμάντα Λοκ, κόρη ενός δούκα, είναι το όνειρο κάθε ανύπαντρου άντρα. Όμως η ίδια δεν έχει συναντήσει ακόμη τον δυνατό έρωτα, παρότι έχει ξεκινήσει η τρίτη της σεζόν. Οι κακές γλώσσες της καλής κοινωνίας έχουν οργιάσει και η απελπισμένη οικογένειά της αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα.

Όταν ένας κόμης, παθιασμένος με τα άλογα, εμφανίζεται ως υποψήφιο ιδανικό ταίρι, η Αμάντα αποφασίζει να ξεπεράσει τον φόβο της για την ιππασία και να ξεκινήσει μαθήματα με δάσκαλο τον Μπόλντουιν.

Ο Ντέβιν δεν την αντιμετωπίζει ως τρόπαιο, όπως οι περισσότεροι εργένηδες συνομήλικοί του, αλλά ως μια νεαρή γυναίκα με όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή. Στις καθημερινές συναντήσεις τους, η Αμάντα βιώνει το πάθος για πρώτη φορά, αλλά η χημεία μεταξύ τους αποδεικνύεται εκρηκτική. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις συγκρούσεις και να αφήσουν την αγάπη να τους βρει για πρώτη φορά;

Ένα υπέροχο ταξίδι στη βικτοριανή Αγγλία με ανατροπές, ίντριγκα και αγωνία.


____________________________________________________


Αναπάντεχη ελευθερία

Σειρά: Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας - No 2

Sarah MacLean


Ξενόγλωσσος Τίτλος: Brazen and the beast

Μεταφραστής: Χριστίνα Παναγιώτου

Ημερομηνία έκδοσης: 07/10/2020

Αριθμός σελίδων: 496

Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Η σελίδα του βιβλίου εδώ


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Εκείνη, δυναμική και ανεξάρτητη. Εκείνος, θα δείξει τη δύναμή του. Για όλα υπάρχει ένα αντίτιμο...

Στα είκοσι εννιά της χρόνια, η λαίδη Χενριέτα Σέντλεϊ είναι μια ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα, αποφασισμένη να κληρονομήσει την επιχείρηση του πατέρα της, να κάνει τη δική της περιουσία και να ζήσει τη ζωή της. Πρώτα, όμως, θέλει να απολαύσει την ελευθερία της.

Και όλα κυλούν υπέροχα… μέχρι που ανακαλύπτει τον πιο όμορφο άνδρα που έχει δει ποτέ δεμένο στην άμαξά της, απειλώντας να καταστρέψει τη φανταστική χρονιά που έχει ορκιστεί να χαρίσει στον εαυτό της.

Η μοιραία πρόταση…

Ο Γουίτ, ένας βασιλιάς του Κόβεντ Γκάρντεν, γνωστός σε όλους ως το Τέρας, ξυπνά στα πόδια της Χάτι κι αναρωτιέται ποια είναι αυτή η περίεργη γυναίκα που τον ελευθερώνει. Όταν ανακαλύπτει πως είναι έτοιμη για μια νύχτα απόλυτης ηδονής, είναι πρόθυμος να της προσφέρει αυτό που λαχταρά. Με ένα αντίτιμο.

Ένα απροσδόκητο πάθος…

Σύντομα, η Χάτι και ο Γουίτ θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο διεκδικώντας την επιχείρηση. Εκείνη δεν θα κάνει πίσω στα σχέδιά της. Εκείνος θα δείξει τη δύναμή του. Κανένας δεν αντιλαμβάνεται πως, αν δεν είναι προσεκτικοί, μπορεί να χάσουν τα πάντα… ακόμη και την καρδιά τους.

Κάθε κεφάλαιο, κάθε σελίδα θα σας γοητεύσει με έναν απρόσμενο τρόπο.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας»


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ