Τόπος εκτέλεσης - Yrsa Sigurdardottir (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

 

Κυκλοφορεί

από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο 


Τόπος εκτέλεσης

Yrsa Sigurdardottir


Μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς

Θεματική κατηγορία: Ξένη

Η σελίδα του βιβλίου εδώ


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Σε μια απόκοσμη ηφαιστειογενή πεδιάδα έξω από το Ρέικιαβικ στέκεται ο Τόπος της Εκτέλεσης, ο οποίος πλέον αποτελεί τουριστική ατραξιόν. Μέχρι που ένας άντρας βρίσκεται κρεμασμένος εκεί ακριβώς.


Το καρφί που είναι μπηγμένο στο στήθος του αποδεικνύει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Αλλά όταν οι αστυνομικοί επισκέπτονται το διαμέρισμά του, μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ γιατί εκεί τους περιμένει ένα τετράχρονο αγόρι το οποίο έχει μείνει μόνο. Μοιάζει να μη συνδέεται με κάποιον τρόπο με το θύμα αλλά η αστυνομία δυσκολεύεται να εντοπίσει τους γονείς του και οι ζωγραφιές του δηλώνουν ότι έχει γίνει μάρτυρας ενός πολύ τραυματικού περιστατικού.


Και ενώ ο επιθεωρητής Χούλνταρ αναζητά τον δολοφόνο και η παιδοψυχολόγος Φρέιγια αναζητά τους γονείς του παιδιού, το μυστήριο ξετυλίγεται. Μια ιστορία βίας, δικαίωσης και εκδίκησης.


ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η καλύτερη συγγραφέας αστυνομικού της Ισλανδίας.

Daily Express


Δεν γίνεται άδικα τόσος ντόρος – πρόκειται για αστυνομικό στα καλύτερά του.

Heat


H τρυφερή απεικόνιση των καθημερινών προβλημάτων των ανθρώπων σε συνδυασμό με ένα μυστήριο που καθηλώνει κάνουν τον Τόπο εκτέλεσης ένα τρομερά επιτυχημένο θρίλερ. […] ένα συναρπαστικό, δεξιοτεχνικά στημένο και γραμμένο αστυνομικό μυθιστόρημα που αγγίζει φλέγοντα θέματα της εποχής.

Frettabladid


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ