Βιβλιοκριτική: «Αυτήν την ημέρα» της Μπλάνκα Λιπίνσκα

 





Γράφει

ο Κωνσταντίνος Σπανός


Η άποψή μου:

Το βιβλίο «Αυτήν την ημέρα» είναι το δεύτερο μέρος της τριλογίας με ήρωες τον Μάσιμο και τη Λάουρα. Η συνέχεια της ιστορίας είναι ακόμα πιο συναρπαστική και περιπετειώδες.

Η Λάουρα Μπιέλ ζει τώρα στη Σικελία και η ζωή της έχει αλλάξει: έχει έναν απόλυτα αφοσιωμένο σύζυγο, η πολυτέλεια την περιτριγυρίζει ενώ μια εγκυμοσύνη έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία της με τον αγαπημένο της Μάσιμο. Παρ’ όλα αυτά η ευτυχία επισκιάζεται για την ηρωίδα από την καθημερινή απειλή αλλά και τον φόβο της ενδεχόμενης απαγωγής της – γι’ αυτό και βλέπουμε ήδη από τις πρώτες σελίδες τη σωσία της. 

Ο φόβος αυτός εκφράζεται, όπως βλέπουμε και από τον υπερπροστατευτικό σύζυγό της, ο οποίος κάνει τα πάντα ώστε η ασφάλεια της αγαπημένης του να είναι η καλύτερη δυνατή – και ειδικά μετά το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης που τον έχει αλλάξει και τον κάνει να ανησυχεί διπλά. 

Η συγγραφέας Μπλάνκα Λιπίνσκα, με το δεύτερο μέρος της τριλογίας της, μας περιγράφει με αρκετά πιο έντονο και χειμαρρώδη τρόπο από το πρώτο μέρος, την εξέλιξη. Εισχωρεί για τα καλά, στα προσωπικά συναισθήματα των ηρώων και δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους αναγνώστες που αγωνιούσαν να μάθουν, τι είχε συμβεί με τη Λάουρα σε εκείνο το τούνελ.

Απλή γραφή με πολλά μηνύματα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του ερωτικού αλλά, και του απλού, ρομαντικού μυθιστορήματος.

Το βιβλίο «Αυτή την ημέρα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


Μπλάνκα Λιπίνσκα


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Η καινούργια ζωή της Λάουρα Μπιέλ στη Σικελία μοιάζει με το τέλειο παραμύθι:
μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή, ένας πλούσιος και αφοσιωμένος σύζυγος, μια εγκυμοσύνη, ενώ οι μέρες της κυλούν μες στην πολυτέλεια· υπηρετικό προσωπικό, πανάκριβα αυτοκίνητα και παραθαλάσσιες επαύλεις. Ναι, όλα αυτά θα ήταν ειδυλλιακά, αν η Λάουρα δεν ήταν διαρκώς περιτριγυρισμένη από μαφιόζους και δεν τη σκίαζε η μόνιμη απειλή της απαγωγής της. Έχει πλέον έρθει η ώρα να ανακαλύψει τι στ’ αλήθεια σημαίνει να ζεις με τον πιο επικίνδυνο άνδρα στην Ιταλία.

Η προκλητική και συναρπαστική ιστορία της Λάουρα και του Μάσιμο, που ξεκίνησε με το διεθνές μπεστ σέλερ 365 ΗΜΕΡΕΣ, στο οποίο βασίστηκε η ομότιτλη ταινία, συνεχίζεται…


Share:

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχη κριτική!Εστιάζει στην λογοτεχνική ανάγνωση και στην πλοκή! Συγχαρητήρια! Ανυπομονώ να το διαβάζω και φυσικά να παρακολουθήσω το δεύτερο μέρος. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψω οσο το πρώτο! 🙂☺️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ