ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 28/02/18 - 07/03/18



Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αριστείδης Χατζής στα Public


Η παρουσίαση του βιβλίου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, 21:00, Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Στάθης Ν. Καλύβας (Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας), Αλέξανδρος Σκούρας (Πρόεδρος του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών [ΚεΦίΜ], Σταύρος Τσακυράκης (Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών).
Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση της δημοσιογράφου & διευθύντριας του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Αθήνα 9.84" Νόνης Καραγιάννη με τον συγγραφέα του βιβλίου, Αριστείδη Χατζή.

---------------------------------------------------


Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Ο Πλάτων Τήνιος στα Public


Η παρουσίαση του βιβλίου ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018, 19:00, Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα). 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Γάτσιος (Καθηγητής, τ.Πρύτανης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife ERB Ασφαλιστική), Χρήστος Χωμενίδης (συγγραφέας). Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου.





--------------------------------------------------------------

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018

Ο Παναγιώτης Ρίζος στον Ευριπίδη


Η παρουσίαση του βιβλίου Ικετηρiα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018, 19:00, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης Κηφισιάς (Λ. Κηφισίας 310).

 Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Μπογδάνος  (σκηνοθέτης), Κώστας Παπαγεωργίου (ποιητής και κριτικός λογοτεχνίας), Μανώλης Σφακιανάκης, (σκηνοθέτης).


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ