Το θηρίο στο πιάνο - Agatha Christie (Εκδόσεις Διόπτρα)



Κυκλοφορεί
από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Το θηρίο στο πιάνο
 Agatha Christie

H Αγκάθα Κρίστι υπογράφει μια σειρά μυθιστορήματων 
βγαλμένα απ`την καρδιά 
με το ψευδώνυμο Mary Westmacott. 

Μεταφραστής:Αύγουστος Κορτώ
Έκδοση:1η
Ημερομηνία έκδοσης:28/02/2018
Αριθμός σελίδων:448
Χώρα προέλευσης:Ηνωμένο Βασίλειο

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το Θηρίο στο Πιάνο, αφηγείται την ιστορία του Βέρνον Ντέιρ, ενός νεαρού συνθέτη που σκοτώνεται, υποτίθεται, στον Πρώτο Παγκόσμιο, και ο οποίος επινοεί εκ νέου την ταυτότητά του.

Η AGATHA CHRISTIE υπογράφει ως MARY WESTMACOTT σε έξι κοινωνικά μυθιστορήματα που εκδόθηκαν για πρώτη φορά την περίοδο 1930-1956. 
Η διάσημη μυθιστοριογράφος αποκαλύπτει μια διαφορετική όψη της συγγραφικής πένας της, δείχνοντας το αξεπέραστο ταλέντο της.

Ο Βέρνον Ντέιρ είναι ένας ευαίσθητος, κορυφαίος μουσικός, μια μεγαλοφυΐα. Αλλά είναι μεγάλο το τίμημα που πρέπει να πληρώσει για το ταλέντο του, και ιδίως αυτό που πρέπει να πληρώσουν οι συγγενείς του και οι δύο γυναίκες της ζωής του. Η προφυλαγμένη, περίκλειστη παιδική ηλικία του στο σπίτι που τόσο λατρεύει δεν προετοίμασε τον Βέρνον για τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής και, προκειμένου να συνθέσει το κορυφαίο αριστούργημα της ζωής του, πρέπει να προβεί σε μια κρίσιμη απόφαση δίχως χρόνο να υπολογίσει τις συνέπειες. 

Το Θηρίο στο Πιάνο αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού συνθέτη που σκοτώνεται, υποτίθεται, στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, κι ο οποίος επινοεί εκ νέου την ταυτότητά του.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ