Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (07/06/2018)


Νέες κυκλοφορίες
από τις Εκδόσεις Ψυχογιός


ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΣΟΦΙ ΚΙΝΣΕΛΑ

Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Χιούμορ,Αισθηματικό
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/06/2018
Σελίδες : 392
Ηλικία : 18+
Μεταφραστής : ΝΟΕΛΑ ΕΛΙΑΣΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Σίλβι και ο Νταν είναι δέκα χρόνια μαζί. Έχουν ένα όμορφο σπίτι, ικανοποιητικές δουλειές, δυο χαριτωμένα δίδυμα κορίτσια, έναν ευτυχισμένο γάμο και ο ένας συμπληρώνει –κυριολεκτικά–τον άλλον. Μέχρι που κάποια στιγμή ένας γιατρός, σε έναν έλεγχο ρουτίνας, τους λέει ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν έτσι για άλλα εξήντα οκτώ χρόνια… Και τότε την ηρεμία διαδέχεται ο πανικός.

Αποφασίζουν να βάλουν σε εφαρμογή την Επιχείρηση «Κάνε Μου Έκπληξη» για να διατηρήσουν τον γάμο τους ζωντανό και επιτυχημένο. Αλλά τα απρόσμενα δώρα, τα ραντεβού και οι σέξι φωτογραφίες καταλήγουν σε κωμικά και καταστροφικά αποτελέσματα. Σιγά σιγά οι εκπλήξεις μεταβάλλονται σε τρομακτικές αλήθειες. Και όταν αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο από το παρελθόν, η Σίλβι και ο Νταν αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ξέρουν πραγματικά ο ένας τον άλλον. 


Μια πανέξυπνη, διεισδυτική ματιά στην καρδιά ενός συνηθισμένου γάμου, μέσα από τη χιουμοριστική πένα της Σόφι Κινσέλα, που αποδεικνύει πώς αυτοί που αγαπάμε και νομίζουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε μπορούν να μας εκπλήξουν περισσότερο από οποιονδήποτε.

--------------------------------------------------------------------------------


ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ

Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/06/2018
Σελίδες : 320
Ηλικία : 18+
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ; H Μαίρη Παναγιώτου είναι παντρεμένη, έχει ένα γιο, έχει μια δουλειά, ζει μια ήσυχη και τακτοποιημένη καθημερινότητα. Μέχρι τη στιγμή που, εντελώς τυχαία, συναντά στον δρόμο τον πρώην της, που σημάδεψε τη ζωή της και τον οποίο δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει. Είναι το ίδιο όμορφος, γοητευτικός και απαιτητικός, και της ζητά να του απαντήσει σε μια και μόνο ερώτηση: «Έγινες ευτυχισμένη… χωρίς εμένα;» 

Πανικόβλητη και γεμάτη αγωνία, η Μαίρη προσπαθεί να καταλάβει τι είδους φάρσα είναι αυτή που της στήνει το σύμπαν. Ήταν νέα και ανέμελη όταν ερωτεύτηκε τον Mister G, ενώ τώρα είναι μια κατασταλαγμένη, σοβαρή και υπεύθυνη γυναίκα. Δεν έχει χρόνο να απαντά σε «φανταστικά ερωτήματα». 

Αλλά και πάλι… Γιατί ξαφνικά νιώθει τόσο… δυστυχισμένη; Θα κάνει γιόγκα, θα προσπαθήσει να αδυνατίσει, θα πάει σε μάγισσες, χαρτορίχτρες, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, θα διαλογιστεί. Έχει είκοσι μία μέρες στη διάθεσή της να απαντήσει στην ερώτηση-παγίδα που της κάνει εκείνος. Αν τα καταφέρει, θα γίνει πραγματικά ευτυχισμένη. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να (ξανα)κυλήσει στην αμαρτία… 

Μια ιστορία με πολύ χιούμορ, που κρύβει όμως μεγάλες αλήθειες. Γιατί σημασία δεν έχει πόσο ευτυχισμένη είσαι αλλά πόσο ευτυχισμένη θέλεις να γίνεις!

-----------------------------------------------------------------------

ΤΥΦΛΗ ΓΩΝΙΑ
DEAN KOONTZ

Θεματική κατηγορία : Crime - Αστυνομικό - Θρίλερ
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/06/2018
Σελίδες : 472
Ηλικία : 18+
Μεταφραστής : Γιώργος Μπαρουξής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Έχω μεγάλη ανάγκη να πεθάνω. 

Αυτές είναι οι ανατριχιαστικές λέξεις που αφήνει πίσω του ένας άντρας ο οποίος είχε τα πάντα στη ζωή του, αλλά επέλεξε να πεθάνει. Η χήρα του, η Τζέιν Χοκ, είναι αποφασισμένη να κάνει όλα όσα επιτάσσουν ο πόνος της, ο φόβος της και η οργή της: να ανακαλύψει την αλήθεια πάση θυσία. Ο αριθμός των επιτυχημένων ανθρώπων που χαίρουν εκτίμησης και, παρ’ όλα αυτά οδηγούνται στην αυτοκτονία, είναι ανεξήγητα υψηλός. Όταν η Τζέιν αναζητά το γιατί, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εφιαλτική πραγματικότητα, μια σκοτεινή συνωμοσία που απλώνει τα δίχτυα της σαν… ιστός αράχνης. Οι πανίσχυροι εχθροί της προστατεύουν ένα μυστικό τόσο σημαντικό και τόσο τρομακτικό, ώστε δε διστάζουν να εξοντώσουν τους πάντες προκειμένου να το διατηρήσουν κρυφό. Αλλά η δύναμη και η πανουργία τους δεν αρκούν για να σταματήσουν μια γυναίκα που αποδεικνύεται εξίσου ψυχρή και αδίστακτη και οδηγείται από ένα μίσος που δεν μπορούν να κατανοήσουν. Επειδή είναι ένα μίσος γεννημένο από έρωτα. 

Μια καινούργια σειρά καταιγιστικής δράσης, μια νέα αξιοθαύμαστη ηρωίδα που ήρθε για να μείνει.

---------------------------------------------------------------

ΡΟΖ ΣΤΟΡΙ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗ

Θεματική κατηγορία : Χιούμορ,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/06/2018
Σελίδες : 392
Ηλικία : 18+
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σπυριδούλα Συγγρού: νέα, όμορφη, ορφανή στους πέντε δρόμους, φοιτήτρια της Νομικής, πρώην βουλιμική, αγωνίστρια, παλεύει με νύχια και με δόντια, για να τα βγάλει πέρα με τις δυσκολίες της ζωής. Παράλληλα ψάχνει να βρει έναν δυνατό έρωτα. «Πόσο κλισέ!» όπως θα έλεγε και η ίδια. 

Βλαδίμηρος Ζαχάροφ-Ευγενικός: νέος, κούκλος, πλούσιος, καλομαθημένος, κοσμικός, υπερόπτης, γυναικάς, αρραβωνιασμένος με την τέλεια γυναίκα, δεν ψάχνει να βρει τίποτα, γιατί τα έχει χορτάσει όλα και πλήττει με τα πάντα. Το μόνο που τον απασχολεί είναι τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στην εταιρεία του, τα οποία πιστεύει πως με τον επικείμενο γάμο του θα τακτοποιηθούν. 

Ο Βλαδίμηρος και η Σπυριδούλα, δυο άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους, γνωρίζονται ένα βράδυ σε κάποιο μπαρ και μαγνητίζονται ο ένας απ’ τον άλλο. Η σπίθα της έλξης που ανάβει ανάμεσά τους είναι ακαταμάχητη, όμως η πρώτη τους γνωριμία ολοκληρώνεται επεισοδιακά κι εκείνη εξαφανίζεται. Ο Βλαδίμηρος την ψάχνει, η Σπυριδούλα τον σκέφτεται, αλλά η ιστορία τους δείχνει να έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για αυτούς… 

Μια τρυφερή ιστορία αγάπης για έναν σύγχρονο πρίγκιπα του παραμυθιού, που ερωτεύεται μια φτωχή «Σταχτοπούτα». Ένα ροζ στόρι διανθισμένο με χιούμορ και πινελιές αισιοδοξίας.

----------------------------------------------------------------------

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ
ΙΤΣΙΡΟ ΚΙΣΙΜΙ, ΦΟΥΜΙΤΑΚΕ ΚΟΓΚΑ


Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Φιλοσοφία,Ψυχολογία
Σειρά : Για να ζούμε καλύτερα
Ημ. Έκδοσης : 07/06/2018
Σελίδες : 320
Ηλικία : 18+
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ. 

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Χρησιμοποιώντας τις θεωρίες του Άλφρεντ Άντλερ, ενός από τους τρεις γίγαντες της ψυχολογίας του 20ού αιώνα μαζί με τον Φρόιντ και τον Γιουνγκ, περιγράφει μια άκρως διαφωτιστική συζήτηση ανάμεσα σε έναν φιλόσοφο και έναν νέο άντρα. Ο φιλόσοφος εξηγεί στον μαθητή του πώς μπορούμε να ορίσουμε τη ζωή μας και να ελευθερωθούμε από τα δεσμά προηγούμενων εμπειριών, από αμφιβολίες και προσδοκίες τρίτων. Πρόκειται για έναν βαθιά απελευθερωτικό τρόπο σκέψης, που μας επιτρέπει να βρούμε το θάρρος να αλλάξουμε και να αγνοήσουμε τους περιορισμούς που βάζουμε οι ίδιοι – αλλά και οι άλλοι γύρω μας– στον εαυτό μας.  

Το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο που έχει χαρακτηριστεί ήδη φαινόμενο και μας δίνει απλά αλλά σημαντικά μαθήματα για να κατακτήσουμε για πάντα την ευτυχία.

------------------------------------------------------------------------------

Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ
ΜΑΡΙΑΜ ΜΑΤΖΙΝΤΙ


Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/06/2018
Σελίδες : 280
Ηλικία : 18+
Μεταφραστής : Σέβυ Σπυριδογιαννάκη
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Από την κοιλιά ακόμη της μητέρας της, η Μαριάμ ζει από κοντά τις πρώτες ώρες της ιρανικής επανάστασης. Έξι χρόνια αργότερα, τη συνοδεύει στο Παρίσι για να συναντήσουν τον εξόριστο πατέρα της. 

Μέσα από τις αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων, η Μαριάμ θυμάται πώς εγκατέλειψε την πατρίδα της, πώς απομακρύνθηκε από την οικογένειά της, πώς έχασε τα παιχνίδια της που αναγκάστηκε να τα δώσει στα φτωχά παιδιά της Τεχεράνης υπό την πίεση των κομμουνιστών γονιών της, πώς ξέχασε σιγά σιγά τα περσικά και έβαλε στη ζωή της τα γαλλικά, για να τα απορρίψει εκ νέου και στη συνέχεια να τα υιοθετήσει ακόμη πιο δυναμικά, φτάνοντας στο σημείο να θάψει για πολλά χρόνια τη μητρική της γλώσσα. 

Η Μαριάμ Ματζιντί μιλάει με χιούμορ και τρυφερότητα για τις ρίζες της, τις οποίες αντιμετωπίζει ως βάρος, ως αφετηρία, ως μέσο κοινωνικοποίησης αλλά και ως στοιχείο γοητείας.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ