ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ - Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ 2 - ΣΚΑΡΛΕΤ ΤΟΜΑΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ)


Κυκλοφορεί
από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ 
- Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ 2
ΣΚΑΡΛΕΤ ΤΟΜΑΣ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια
Σειρά : Μικρή πυξίδα (για παιδιά και εφήβους)
Ημ. Έκδοσης : 25/10/2018
Σελίδες : 416
Ηλικία : 9-11,12-13
Μεταφραστής : Φωτεινή Μοσχή
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Έφη Τρούλαβ έχει αποβληθεί από τα μαθήματα μαγείας και τώρα δεν μπορεί καν να επιστρέψει στον Άλλον Κόσμο – το μέρος που αγαπά περισσότερο και όπου νιώθει ότι ανήκει. Αν καταφέρει να βρει ένα αντίτυπο του βιβλίου Οι Επίλεκτοι για να δώσει στον πατέρα της, ίσως μπορέσει να φτιάξει τα πράγματα.  

Το πρόβλημα είναι ότι όλως περιέργως έχουν εξαφανιστεί όλα τα αντίτυπα του βιβλίου διότι ο Άλβιον Φρίκι, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, πληρώνει κόσμο για να τα καταστρέψει ώστε να είναι ο μοναδικός κάτοχος της συλλεκτικής έκδοσης που ετοιμάζει η εκδότρια Σκυλούριαν Μίντζαρ.


Η Ρέιβεν υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το σχέδιο της Σκυλούριαν αλλά δεν είναι σίγουρη τι, ενώ ο Μαξιμίλιαν έχει εξαφανιστεί κάπου στη Ναπολεόντεια Ευρώπη. Θα καταφέρουν οι πέντε φίλοι –η Έφη, η Ρέιβεν, ο Μαξιμίλιαν, η Λέξι και ο Γουλφ– να ενώσουν τις δυνάμεις τους ξανά για να σώσουν τον κόσμο από τον Ντίμπερι; Και θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τον Τέρενς Ντιρ-Χαρτ, τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων που φαίνεται να ενδιαφέρεται μάλλον υπερβολικά για τη ζωή της Έφης;

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ