Βιβλιοκριτική: «Ερωτικό δίλημμα» της Janet Evanovich




Γράφει
η 'Ελσα Σπανού

Η άποψή μου:

 Η Janet Evanovich υπογράφει το δεύτερο βιβλίο με τις περιπέτειες της ατρόμητης ηρωίδας της, Στέφανι Πλαμ, με μια συνέχεια άκρως απολαυστική, γεμάτη απρόοπτα και συναρπαστικές εξελίξεις. Η χιουμοριστική διάθεση, η απλότητα και η αμεσότητα της συγγραφικής της πένας, συνθέτουν ένα δυναμικό ανάγνωσμα που συνδυάζει τη δράση και την περιπέτεια.

Όταν μερικά πτώματα κάνουν την εμφάνισή τους, στο εργοτάξιο όπου στεγάζεται το γραφείο εγγυήσεων του ξαδέλφου της Στέφανι, Βίνι, τότε η αστυνομία αρχίζει να ψάχνει κάθε πιθανό ένοχο – έχοντας μάλιστα επικεφαλή της έρευνας τον ακαταμάχητο Τζο Μορέλι. Παράλληλα, η γνωστή -πλέον- κυνηγός επικηρυγμένων, συνεχίζει με τις εκρηκτικές υποθέσεις που αναλαμβάνει, αντιμετωπίζει κατάρες που προέρχονται από την πιο επικίνδυνη μορφή της πόλης, την Μπέλα, τη γιαγιά του φίλου της, Τζο, ενώ προσπαθεί να δώσει και λύση στο φλέγον ζήτημα που αφορά την προσωπική της ζωή: να διαλέξει ανάμεσα στον Τζο Μορέλι και τον σοβαρό Ρέιντζερ – των δύο ανδρών που εξακολουθούν να έχουν ισχυρή θέση στην καρδιά της.

Και, μπορεί η βοηθός της, Λούλα, να της προτείνει μια σύγκριση ανάμεσα στους δύο, έτσι ώστε να επιλέξει η ίδια ποιος είναι ο κατάλληλος γι’ αυτήν, το δίλημμα ωστόσο για τη Στέφανι είναι μεγάλο και παραμένει -σε συνδυασμό με την πίεση που δέχεται από το οικογενειακό της περιβάλλον για άμεση αποκατάστασή της, δηλαδή έναν γρήγορο και καλό γάμο- καθώς, η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ένας γνωστός από το σχολικό παρελθόν κάνει την εμφάνισή του –άνθρωπος που εγκρίνει απόλυτα η μητέρα της Στέφανι-, και μέσα σε όλα τα άλλα, έρχεται και ένα μικρό τσίμπημα ζήλειας να προστεθεί στην δύσκολη -ήδη- καθημερινότητα της πρωταγωνίστριας.

Απολαυστικό μέχρι την τελευταία του σελίδα το «ερωτικό δίλημμα» 
δεν απογοητεύει κανέναν αναγνώστη!


Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Ερωτικό δίλημμα
Janet Evanovich


Η κυνηγός φυγόδικων Στέφανι Πλαμ τα έχει βρει σκούρα τελευταία. Διάφορα πτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται στο εργοτάξιο του γραφείου εγγυήσεων του ξάδερφού της του Βίνι. Το κίνητρο και η ταυτότητα του δολοφόνου είναι άγνωστα, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η Στέφανι είναι η επόμενη στη λίστα. Ταυτόχρονα, η προσωπική της ζωή χρειάζεται επειγόντως ξεκαθάρισμα – όλοι την πιέζουν να διαλέξει μεταξύ του Τζο Μορέλι και του Ρέιντζερ, η βοηθός της η Λούλα της προτείνει καυτούς διαγωνισμούς για να μπορέσει να διαλέξει, ενώ η μητέρα της επιμένει να τους παρατήσει και τους δύο για χάρη ενός παλιού συμμαθητή. 
Η Στέφανι πρέπει να βρει έναν δολοφόνο, να συλλάβει τους κακοποιούς στη λίστα της και να διαλέξει ανάμεσα σε δύο άντρες – κι αυτό το τελευταίο ίσως 
είναι το δυσκολότερο.


Η σελίδα του βιβλίου εδώ 

Kυκλοφορεί 
από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ