Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (10/10/2019)


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

ΘΡΥΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΚΑΡΜΠΕΡ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 456
Ηλικία : 14+,16+
Μεταφραστής : ΤΡΙΑΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Εικονογράφος : Davies Rhys
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ, ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ. 

Αφού παρασύρθηκε στον μαγικό κόσμο του Κάραβαλ, η Ντονατέλα Ντράγκνα κατάφερε να δραπετεύσει από τον πατέρα της και να σώσει την αδελφή της, Σκάρλετ, από έναν καταστροφικό κανονισμένο γάμο. Τα κορίτσια θα έπρεπε να το γιορτάζουν, αλλά η Τέλα, απελπισμένη, είχε κάνει μια συμφωνία με έναν εγκληματία, και αυτό που του χρωστάει δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς να το βρει: το αληθινό όνομα του Άρχοντα του Κάραβαλ, Λέτζεντ. Ο μοναδικός τρόπος για να ανακαλύψει την ταυτότητα του Λέτζεντ είναι να κερδίσει το Κάραβαλ. Έτσι η Τέλα ξαναπαίρνει μέρος στο θρυλικό παιχνίδι – και καταλήγει στο μονοπάτι του δολοφονικού διαδόχου του θρόνου της αυτοκρατορίας, σε μια καταδικασμένη ιστορία αγάπης και σε έναν ιστό από μυστικά. Αν δεν μπορέσει να εκπληρώσει τη συμφωνία και να δώσει το όνομα του Λέτζεντ, θα χάσει όλα όσα αγαπάει, ίσως ακόμα και τη ζωή της∙ αλλά αν κερδίσει, ο Λέτζεντ και το Κάραβαλ θα καταστραφούν για πάντα.  


Καλώς ήρθες στο ΚΑΡΑΒΑΛ. Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.


_______________________________________

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ
ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΑΚΝΙΛ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 408
Ηλικία : 18+
Μεταφραστής : Μιχάλης Μακρόπουλος
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Λονδίνο, 1850. Η πόλη ετοιμάζεται για τη Μεγάλη Έκθεση, και τα πλήθη συρρέουν στο Χάιντ Παρκ για να παρακολουθήσουν την ανέγερση του εντυπωσιακού κτιρίου που θα τη φιλοξενήσει. Ανάμεσά τους, η όμορφη, γεμάτη όνειρα Άιρις, και ο Σίλας, ο παράξενος, μονήρης συλλέκτης. Για την Άιρις, η συνάντησή τους είναι μια ασήμαντη στιγμή που ξεχνά αμέσως. Για τον Σίλας, ένα γεγονός που του αλλάζει τη ζωή. 
Ο Σίλας δεν είναι ο μόνος που προσέχει την ομορφιά της Άιρις. Ο Λούις Φροστ, ένας νεαρός ζωγράφος από τον κύκλο του Προραφαηλιτών, της ζητά να ποζάρει για έναν πίνακά του. Εκείνη δέχεται με έναν όρο: να τη μάθει να ζωγραφίζει. Και ένας καινούργιος κόσμος γεμάτος υποσχέσεις ανοίγεται μπροστά της… 
Όμως ο Σίλας καιροφυλακτεί. Η σκέψη της Άιρις τον στοιχειώνει από τη μέρα που συναντήθηκαν και το πάθος του γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινό. 


Η συναρπαστική, αγωνιώδης ιστορία μιας γυναίκας που διεκδικεί την ελευθερία και το δικαίωμα στη δημιουργία ενάντια στις κοινωνικές προκαταλήψεις, κι ενός άντρα που με την αρρωστημένη εμμονή του απειλεί να την καταστρέψει για πάντα.


___________________________________________

ΕΝΑΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ
ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Ψυχανάλυση,Ψυχολογία,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 296
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 7η
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Χρεώνεται αμαρτίες ο μεγάλος έρωτας, ή είναι αθώος σαν ανεύθυνος; Κι εγώ πια είμαι ανεύθυνη, ακαταλόγιστη, ανίδεη κι αναγκεμένη όσο ένα μωρό την πρώτη ώρα του τοκετού.
Όχι, δε με ενδιαφέρει απόψε η αμαρτία! Ούτε υποψιάζομαι πως υπάρχει τέτοια κατάσταση. Άραγε, το να αμαρτάνεις προϋποθέτει συνείδηση; Ή και ασυνείδητα τη φορτώνεσαι και την πληρώνεις μετά; Μεγάλο θέμα αλλά απόψε μάταιο… 

Ένα κορίτσι εξαφανίζεται και δε θα την βρει ποτέ ξανά κανείς, κι ας μένει κοντά στο σπίτι από όπου δραπέτευσε. Δραπέτευσε από τους παρανοϊκούς γονείς της, ερωτεύτηκε παράφορα έναν αφηρημένο άντρα, βρήκε τη φιλία που σώζει. 

Μια ιστορία ζωής, θανάτου, και πάλι ζωής.


_________________________________________

ΠΙΚΡΟ ΓΑΛΑ
ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Αληθινές ιστορίες,Κοινωνικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 488
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 6η
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γιάννενα, 1960.  

Το νήμα της ζωής, τυλιγμένο με αγκάθια και πόνο, ενώνει απρόσμενα δυο πιτσιρίκια σε μια από τις παιδοπόλεις της Φρειδερίκης, τον Ζηρό. Ο Φώτης κι ο Διονύσης περνάνε μαζί με την Ελλάδα τον δικό τους Γολγοθά. Δυο τρομοκρατημένες παιδικές ψυχές γνωρίζουν σκληρούς επιτηρητές και ομαδάρχες, μακριά από την αγκαλιά και την ασφάλεια της μάνας. Γίνονται σταυραδέλφια και προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Ο Φώτης μετατρέπεται σε αγρίμι κι η ζωή του σημαδεύεται από αποδράσεις, μετέωρες σκέψεις, αγάπη και μίσος για τη μάνα του, αμφισβήτηση της ίδιας της ζωής. Όλα στην κόψη του ξυραφιού, δίπλα στη λίμνη της κυρα-Φροσύνης. Τα δυο παιδιά χάνονται μέσα στον χρόνο. Η ζωή δεν έχει πει την τελευταία λέξη… 


Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία της Ελλάδας, στα χρόνια της βασιλείας, της δικτατορίας και της Μεταπολίτευσης. Μια αληθινή σπαρακτική ιστορία, μέσα από τα μάτια του αγριμιού της Ηπείρου, που συγκλονίζει και τον πιο ψυχρό αναγνώστη.


______________________________________________

Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
ΓΙΟΥΝΑΣ ΓΙΟΥΝΑΣΟΝ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Χιούμορ
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 472
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 12η
Μεταφραστής : ΠΑΓΚΑΛΙΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Επέστρεψε. Ακόμα πιο γέρος. Ακόμα πιο αστείος. 

Όλα αρχίζουν με ένα αερόστατο και τρία μπουκάλια σαμπάνια. Ο Άλαν και ο Γιούλιους είναι έτοιμοι να κάνουν μια βόλτα και να θαυμάσουν τη θέα από ψηλά. Δεν περιμένουν ότι το αερόστατο θα καταλήξει στη θάλασσα κι ότι θα τους περιμαζέψει ένα πλοίο της Βόρειας Κορέας που μεταφέρει έναν χαρτοφύλακα γεμάτο λαθραίο ουράνιο για τα πυρηνικά όπλα του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Ο Άλαν και ο Γιούλιους βρίσκονται ξαφνικά στο επίκεντρο μιας διπλωματικής κρίσης όπου εμπλέκονται υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, από τον υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας έως την Άνγκελα Μέρκελ και τον Τραμπ. Κι ένα είναι σίγουρο: τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα… 

Ο υπεραιωνόβιος Άλαν και ο κολλητός του φέρνουν τον κόσμο άνω κάτω στη νέα τους περιπέτεια. Και αποδεικνύουν ότι διαθέτουν ακόμη τη σκανταλιάρικη διάθεση και την αστείρευτη ζωντάνια που έκαναν εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο να τους αγαπήσουν.


__________________________________________

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
JOE NAVARRO, MARVIN KLARINS

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Business
Σειρά : Business-Management-Ηγεσία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 392
Ηλικία : 18+
Μεταφραστής : ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Εκείνος λέει ότι αυτή είναι η καλύτερη προσφορά του. Είναι όμως; Εκείνη λέει ότι συμφωνεί. Συμφωνεί όμως; Η συνέντευξη πήγε τέλεια. Πήγε όμως; Αυτός είπε ότι δε θα το έκανε ποτέ ξανά. Αλλά το έκανε. 

O Joe Navarro, πρώην αξιωματικός της αντικατασκοπείας του FBI και αναγνωρισμένος ειδικός επί της μη λεκτικής επικοινωνίας, εξηγεί πώς να «διαβάζετε γρήγορα» τους ανθρώπους: να αποκωδικοποιείτε συναισθήματα και συμπεριφορές, να αποφεύγετε παγίδες και να εντοπίζετε κακόβουλες συμπεριφορές. Θα μάθετε επίσης πώς η γλώσσα του σώματός σας μπορεί να επηρεάσει τη γνώμη που έχουν για το αφεντικό, η οικογένειά σας, οι φίλοι σας αλλά και τρίτοι. Θα ανακαλύψετε:  

• Τα αρχαία ένστικτα επιβίωσης που καθορίζουν τη γλώσσα του σώματος 
• Γιατί το πρόσωπο είναι ο λιγότερο αποτελεσματικός δείκτης να εντοπίσετε τα πραγματικά συναισθήματα ενός ανθρώπου 
• Τι αποκαλύπτουν οι αντίχειρες, τα πόδια και τα βλέφαρα για διαθέσεις και κίνητρα 
• Τις πιο ισχυρές συμπεριφορές που αποκαλύπτουν την αυτοπεποίθησή μας και τα αληθινά συναισθήματά μας 
• Απλές μη λεκτικές ενέργειες που θεμελιώνουν στη στιγμή την εμπιστοσύνη 
• Απλές μη λεκτικές ενέργειες που δείχνουν στη στιγμή την ύπαρξη εξουσίας 


Το βιβλίο αυτό θα σας δείξει τον δρόμο για να κατανοήσετε εύκολα και γρήγορα τον κόσμο που σας περιβάλλει.


__________________________________________

ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Γονείς και παιδιά,Business
Σειρά : Γονείς-Παιδιά-Οικογένεια
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 392
Ηλικία : 18+
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η επιτυχημένη επαγγελματική ζωή , όπως και η προσωπική, προσδιορίζεται κυρίως από την παιδική και εφηβική ηλικία. Σε αυτές τις ηλικίες, αναπτύσσονται θεμελιώδη στοιχεία του χαρακτήρα και βασικές ηγετικές ικανότητες. Συνεπώς, ο ρόλος των γονέων, των εκπαιδευτικών και των προπονητών είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Το παρόν βιβλίο είναι απαραίτητο σε όσους αισθάνονται αυτή την ευθύνη και επιθυμούν να αναπτύξουν τα παιδιά-ηγέτες ώστε να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη καριέρα σε οποιοδήποτε τομέα και να ζήσουν μια καλή ζωή. 

Το βιβλίο αποτελεί ένα πλήρη και πρακτικό οδηγό που περιλαμβάνει χρήσιμες έννοιες, μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία μέσω των οποίων οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι προπονητές μπορούν να καθοδηγήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τα παρακάτω ηγετικά χαρακτηριστικά και ηγετικές ικανότητες:

• Αυτογνωσία
• Αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία
• Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση
• Πρόδραση και προνοητικότητα
• Επιμονή 
• Ταπεινότητα 
• Όραμα και έμπνευση 
• Δημιουργική λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων 
• Προσωπικό προγραμματισμό και υλοποίηση στόχων 
• Ομαδικότητα 
• Αποτελεσματική επικοινωνία και πειθώ 
• Διεκδικητική στάση 

Οι συγγραφείς του βιβλίου εκτός του επιστημονικού τους υπόβαθρου, είναι διακεκριμένοι καθηγητές και σύμβουλοι και διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και συμβουλευτική μαθητών, φοιτητών, γονέων, στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών.

________________________________________

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ -8- ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΩΝ ΚΑΦΕΚΑΜΠΙΝΕΔΙΩΤΩΝ

ΝΤΕΪΒ ΠΙΛΚΙ


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Χιούμορ
Σειρά : Graphic Novel - Κόμικς
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 184
Ηλικία : 7-8,9-11
Μεταφραστής : ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ μάλλον αποτρελάθηκαν. Ο Καφές Καμπινές τούς μετέφερε σε ένα μουρλό μέρος, όπου οι δάσκαλοι είναι πάντα ευγενικοί, το κυλικείο σερβίρει πεντανόστιμο φαγητό και ο διευθυντής του σχολείου, ο κύριος Κρουπ, τους βρίσκει αστείους. Κάτι πάει πολύ πολύ στραβά – και στραβώνει ακόμη περισσότερο όταν οι σατανικοί σωσίες τους απάγουν τον κατοικίδιο πτεροδάκτυλό τους, τον Κρακεράκη, και τον Σούλου, το Βιονικό Χάμστερ. Έφτασε η ώρα για τον Τζορτζ και τον Χάρολντ να αντιμετωπίσουν τους εξυπνότερους εχθρούς της μέχρι τώρα ζωής τους: ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! Ή μήπως είναι άλλη μια υπόθεση για τον εκπληκτικό Καπετάν Βράκα; 

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΦΛΙΠ-Ο-ΡΑΜΑ! Την πρωτοποριακή τεχνική παγκοσμίου φήμης που σας επιτρέπει να ζωντανέψετε τις σκηνές δράσης! 

ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΒΡΑΚΑ ΣΟΥ;

____________________________________________

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Μυθολογία
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 48
Ηλικία : 5-6,7-8
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ιστορία της Ευρώπης ξεκινάει πολύ παλιά. Από τότε που οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους θεούς, μονοιασμένοι και αγαπημένοι. Από τη μέρα που ο Δίας ερωτεύεται την όμορφη βασιλοπούλα Ευρώπη, βάζει στόχο να την κατακτήσει, και απ’ τα μέρη της Φοινίκης όπου ζει να τη φέρει στην Κρήτη. Παίρνοντας τη μορφή ενός λευκού ταύρου απάγει την Ευρώπη με τα πανέμορφα μάτια και τότε ξεκινάει για την ίδια ένα ταξίδι γεμάτο καινούριες εμπειρίες και εικόνες. Ένα ταξίδι που συνεχίζεται στους αιώνες από την ήπειρο που φέρει τ’ όνομά της και που μέλλει να αποδειχθεί αντάξια του ονόματός της. Η Ευρώπη του μύθου και η σύγχρονη Ευρώπη. Ποια κοινά στοιχεία τις συνδέουν; Ποια κοινή μοίρα τις ενώνει; Θα το μάθετε κι εσείς διαβάζοντας ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

________________________________________

ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ

ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Σειρά : Μπανάνα (2-4 ετών)
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 40
Ηλικία : 3-4
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τα παλιά, παλιά τα χρόνια όταν ήμουν πιο μικρός άκουγα «λαχανικά» και γινόμουνα καπνός! Τώρα όμως έχω αλλάξει –θα σας πω το μυστικό!– κι όταν τρώω λαχανικά διασκεδάζω και γελώ...  

Ένα βιβλίο που ανοίγει την όρεξη στα παιδιά να δοκιμάσουν όλα τα λαχανικά!

_________________________________________-

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ -9- ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΗ

ΝΤΕΪΒ ΠΙΛΚΙ


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Χιούμορ
Σειρά : Graphic Novel - Κόμικς
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 312
Ηλικία : 7-8,9-11
Μεταφραστής : ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Την τελευταία φορά που τους συναντήσαμε, ο Τζορτζ και ο Χάρολντ οδηγούνταν στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους. Άραγε υπάρχει τίποτα χειρότερο; Ναι, να σε βγάλει από τη φυλακή ένας τυραννικός χρονοταξιδιώτης ονόματι Πιπής Τσιρλιπιπής! Και κάπως έτσι, συναντάμε τον Τζορτζ και τον Χάρολντ στα ανέμελα χρόνια του νηπιαγωγείου, τότε που το φοβερότερο που είχαν να αντιμετωπίσουν δεν ήταν κάποιος μοχθηρός τρελός επιστήμονας ή μια εξωγήινη τραπεζοκόμος, μα ένας νταής της έκτης ονόματι Κίπερ Κρουπ, ανιψιός του άσχετου διευθυντή τους. Μόνο που ο Τζορτζ και ο Χάρολντ επινόησαν τον Καπετάν Βράκα στην τετάρτη δημοτικού… Τα έξυπνα νηπιάκια είναι ολομόναχα. Αρκεί άραγε το μυαλό τους για να νικήσουν τον νταή;!!

_______________________________________

Ο ΚΛΟΝΤ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ

ΑΛΕΞ Τ. ΣΜΙΘ


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Χιούμορ
Σειρά : Μικρή πυξίδα (για παιδιά και εφήβους)
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 104
Ηλικία : 5-6,7-8
Μεταφραστής : ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γνωρίστε τον Κλοντ, έναν αλλιώτικο σκύλο! 

Μια ήρεμη βόλτα στην εξοχή μετατρέπεται σε πολυάσχολη μέρα στο αγρόκτημα, όταν ο Κλοντ καταλήγει να πλένει τα γουρούνια, να ταΐζει τις κότες και να πιάνει με το λάσο του έναν τρομακτικό ταύρο!

________________________________________

Ο ΚΛΟΝΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

ΑΛΕΞ Τ. ΣΜΙΘ


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Χιούμορ
Σειρά : Μικρή πυξίδα (για παιδιά και εφήβους)
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 104
Ηλικία : 5-6,7-8
Μεταφραστής : ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γνωρίστε τον Κλοντ, έναν αλλιώτικο σκύλο! Ο Κλοντ ανυπομονεί να συμμετάσχει σε μια πολύ συναρπαστική αθλητική διοργάνωση. Έχει βάλει στο μάτι το χρυσό κύπελλο, το ίδιο όμως και δύο πανούργοι κλέφτες! Άραγε θα καταφέρει να τους σταματήσει;

______________________________________________

ΕΝΤΙΣΟΝ - ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΤΟΡΜΠΕΝ ΚΟΥΛΜΑΝ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Βιογραφίες,Ιστορία,Stem,Περιπέτεια
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 112
Ηλικία : 7-8,9-11
Μεταφραστής : ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Δύο ποντίκια ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού αναζητώντας έναν χαμένο θησαυρό... 

Μια μαγευτική ιστορία για μικρούς και μεγάλους.

________________________________________-

ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ

ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ ΑΥΤΖΗΣ


Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Ανθρώπινες σχέσεις,Ιστορικό Μυθιστόρημα,Περιπέτεια
Σειρά : Μικρή πυξίδα (για παιδιά και εφήβους)
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 240
Ηλικία : 9-11,12-13
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ξημερώματα 21ης Απριλίου 1967… 

Τα τανκς παρελαύνουν στην Αθήνα. Η δικτατορία των συνταγματαρχών γράφει τη δική της μελανή ιστορία. 

Την ίδια ώρα στον ιστορικό Τύμβο του Μαραθώνα η 13χρονη Αγγελική με την παρέα της μιμούνται τους αρχαίους Μαραθωνομάχους, ιδρύουν τις Τιράντες με Πείσμα και οργανώνουν τη δική τους αντίσταση… 

«Ορκίζομαι ότι θα είμαι πιστός στην ομάδα μας για πάντα… να έχω πείσμα εναντίον όσων αρπάζουν την ελευθερία μου και την ελευθερία της πατρίδας...» 

Ο όρκος τους, ανάλογος με εκείνον της Φιλικής Εταιρείας, είναι μόνο η αρχή. Με πείσμα κι έμπνευση, έχοντας σύμμαχό τους έναν φοιτητή, έναν Ιταλό συγγραφέα και έναν γάιδαρο, θα περιλούσουν τον δικτάτορα τέως Εύζωνα με αχυρο-πουπουλένιες μπάλες μελιού, θα παίξουν κρυφτούλι με τον τρελάρα τον χωροφύλακα και τους αστυνομικούς, θα πάρουν πίσω τα βιβλία τους απ’ τον παπά Ισίδωρο και θα φέρουν τα πάνω κάτω στον παραθαλάσσιο οικισμό. 

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που περιγράφει με χιούμορ και αμεσότητα τα γεγονότα από τις πρώτες μέρες της δικτατορίας μέχρι και την εισβολή των τανκς στο Πολυτεχνείο…

___________________________________________

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ: Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Μουσική
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 12
Ηλικία : 0-3
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Διαβάστε το αγαπημένο παραμύθι του Καρυοθραύστη ακούγοντας τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.

_______________________________________-

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ: Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Μουσική
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 12
Ηλικία : 0-3
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στροβιλιστείτε κι εσείς στη Λίμνη των Κύκνων διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.

________________________________________

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ: Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Μουσική
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 12
Ηλικία : 0-3
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Διαβάστε το αγαπημένο κλασικό παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης ακούγοντας τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.

___________________________________________


ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ: ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Μουσική
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 12
Ηλικία : 0-3
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γιορτάστε κι εσείς στο Καρναβάλι των Ζώων διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Καμίγ Σεν-Σανς και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.


_____________________________________________________________

Σ' ΑΓΑΠΩ, ΓΙΑΓΙΑ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά

Θεματική κατηγορία : Ανθρώπινες σχέσεις
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 24
Ηλικία : 0-3,3-4
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Ακολουθήστε τη Γιαγιά Αρκουδίτσα και το αξιαγάπητο εγγονάκι της στις συναρπαστικές τους περιπέτειες. Είτε λένε ιστορίες είτε παίζουνε κρυφτό, είτε κοιτούν τα σύννεφα είτε απολαμβάνουν λιχουδιές, για τη γιαγιά και το εγγονάκι της κάθε στιγμή που περνούν μαζί είναι μοναδική!

____________________________________________

Σ' ΑΓΑΠΩ, ΠΑΠΠΟΥ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Ανθρώπινες σχέσεις
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 24
Ηλικία : 0-3,3-4
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ακολουθήστε τον Παππού Αρκούδο και το αξιαγάπητο εγγονάκι του στις συναρπαστικές τους περιπέτειες. Είτε ψαρεύουν είτε πετούν χαρταετό, είτε απολαμβάνουν λιχουδιές είτε τσαλαβουτούν στη θάλασσα, για τον παππού και το εγγονάκι του κάθε στιγμή που περνούν μαζί είναι μοναδική!

_____________________________________

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ
ΕΜΑ ΓΙΑΡΛΕΤ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 32
Ηλικία : 5-6
Μεταφραστής : ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αγαπητό μου παιδί (ΝΑΙ, Σ’ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ!!!), 
Ο Άλεξ βρήκε έναν ΔΡΑΚΟ στο ΣΠΙΤΙ του και δεν ξέρει τι να τον κάνει! 
Άνοιξε τα γράμματα και ΔΙΑΒΑΣΕ όλη τη ΜΑΓΙΚΗ ιστορία. 
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!! 
Οι ΔΡΑΚΟΙ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...
Το ξέρεις, έτσι; 
Με αγάπη, 
ΕΜΑ

________________________________________

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ - ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 10/10/2019
Σελίδες : 64
Ηλικία : 5-6,7-8
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Γκιούλιβερ, που λατρεύει τις περιπέτειες, ναυαγεί σε μια χώρα η οποία ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία. Δεν έχει συναντήσει ποτέ του κάποιον σαν τους κατοίκους της Λίλιπουτ. Αλλά ούτε και ο λαός της Λίλιπουτ έχει αντικρίσει ποτέ κάποιον σαν τον Γκιούλιβερ… Το βιβλίο Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ ανήκει στη σειρά «Κλασικά Αγαπημένα» των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, που περιλαµβάνει διαχρονικές ιστορίες, γραµµένες µε απλό και κατανοητό τρόπο, και µε εντυπωσιακή εικονογράφηση που κρατά αµείωτο το ενδιαφέρον των µικρών αναγνωστών.

_______________________________________

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: Η ΕΥΡΩΠΗ

Κατηγορία : Παιχνίδια
Θεματική κατηγορία : Γεωγραφία
Σειρά : Αστέρι
Ημ.Κυκλοφορίας : 10/10/2019
Μεταφραστής : Ελένη Δασκαλάκη
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κάνε τον γύρο της Ευρώπης και μάθε τα πάντα για τις πολλές και διαφορετικές χώρες αυτής της ηπείρου! Θαύμασε τα αρχαία μνημεία, τα ποικιλόμορφα φυσικά τοπία και τις υπέροχες πόλεις που κάνουν κάθε ευρωπαϊκό κράτος τόσο ξεχωριστό. Ύστερα, δοκίμασε τις γνώσεις σου ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ!

_________________________________

ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ

Κατηγορία : Παιχνίδια
Σειρά : Αστέρι
Ημ.Κυκλοφορίας : 10/10/2019
Ηλικία : 0-3
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το παιδί σας θα μάθει πολλές αντίθετες έννοιες φτιάχνοντας τα παζλ που υπάρχουν στο κουτί. Διαβάστε μαζί του το βιβλιαράκι και διασκεδάστε με τα ρυθμικά στιχάκια και τις υπέροχες εικόνες!

_____________________________________________

ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κατηγορία : Παιχνίδια
Σειρά : Αστέρι
Ημ.Κυκλοφορίας : 10/10/2019
Ηλικία : 0-3
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το παιδί σας θα μάθει τα βασικά σχήματα φτιάχνοντας τα παζλ που υπάρχουν στο κουτί. Διαβάστε μαζί του το βιβλιαράκι και διασκεδάστε με τα ρυθμικά στιχάκια και τις υπέροχες εικόνες!



____________________________________________-

ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ- ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (100 ΤΜΧ.)


Κατηγορία : Παιχνίδια
Σειρά : Αστέρι
Ημ.Κυκλοφορίας : 10/10/2019
Σελίδες : 0
Ηλικία : 5-6,7-8
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας μαγικός μονόκερος με μια χαίτη στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ένα χρυσό κέρατο και αστραφτερά φτερά ̶ ανακαλύψτε τη γοητεία των μονόκερων και μπείτε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, διαβάζοντας το εικονογραφημένο βιβλιαράκι και συναρμολογώντας το παζλ 100 κομματιών. Το όμορφο κυλινδρικό κουτί είναι ιδανικό για τη φύλαξη και τη μεταφορά του παζλ και του βιβλίου.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ