Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Elxis (09/10/2019)


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Elxis

Ο πρίγκιπας σαΐτα
Elizabeth Hoyt

Ξενόγλωσσος Τίτλος:The serpent prince
Μεταφραστής:Ιωάννα Παπαγεωργίου
Έκδοση:1η
Ημερομηνία έκδοσης:09/10/2019
Αριθμός σελίδων:440
Χώρα προέλευσης:Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όταν η επιβίωση φέρνει κοντά δύο αγνώστους… Μπορεί να γεννηθεί ένα πανέμορφο αστέρι… Ή να έρθει η απόλυτη καταστροφή…

Όταν η επιβίωση φέρνει κοντά δύο αγνώστους…
Η Λούσι Κράντοκ-Χέιζ μεγάλωσε μακριά από τις πολύβουες πόλεις και τις μηχανορραφίες όσων ζουν εγκλωβισμένοι στα δεσμά της καλής κοινωνίας. Είναι ικανοποιημένη με την ήσυχη, απλή ζωή της, μέχρι τη μέρα που βρίσκει στον δρόμο της έναν άγνωστο, χτυπημένο άντρα.

Μπορεί να γεννηθεί ένα πανέμορφο αστέρι…
Ο υποκόμης Σάιμον Άιντελσι παραλίγο να βρει τον θάνατο στα χέρια των εχθρών του, αλλά κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή και ευτυχώς η μοίρα του έστειλε τη Λούσι. Η φλόγα της εκδίκησης καίει μέσα του, όμως πρώτα πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Καθώς εκείνη τον βοηθάει να αναρρώσει, έρχονται στην επιφάνεια οι καλά θαμμένες ευαισθησίες του και τα λόγια της πυροδοτούν ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Συναισθήματα που απειλούν να τυλίξουν και τους δύο με καταστροφικές συνέπειες.

Ή να έρθει η απόλυτη καταστροφή…

Η Λούσι, γοητευμένη από τον τρόπο σκέψης του Σάιμον, δεν αργεί να τον ερωτευτεί και να κάνει όνειρα για το μέλλον. Μα οι Μοίρες έχουν άλλα σχέδια: οι εχθροί του Σάιμον δεν αργούν να τους ανακαλύψουν και αυτή τη φορά ο πόλεμος θα είναι μέχρις εσχάτων.

__________________________________________


Ρόδινες υποσχέσεις
Nora Roberts

Ξενόγλωσσος Τίτλος:Bed of roses - Bride quartet #2
Μεταφραστής:Ουρανία Τουτουντζή
Έκδοση:1η
Ημερομηνία έκδοσης:09/10/2019
Αριθμός σελίδων:432
Χώρα προέλευσης:Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο έρωτας παίζει παράξενα παιχνίδια και ίσως αυτός ο «κατάλληλος άνθρωπος» να βρίσκεται μπροστά της...

Όταν μιλάμε για λουλούδια, και ειδικά για ανθοδέσμες και γαμήλιους στολισμούς, η Έμα Γκραντ βρίσκεται στο στοιχείο της. Όσο το σκέφτεται κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, συμπεραίνει ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της: έκανε το ταλέντο της επάγγελμα, δουλεύει μαζί με τις τρεις καλύτερες φίλες της και η ερωτική της ζωή φαίνεται να ανθεί. Μπορεί ακόμα να μην έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης, αλλά περιτριγυρίζεται από πολλούς μνηστήρες που θα ήθελαν να την κάνουν δική τους. Το μόνο που απομένει είναι να κάνει την επιλογή της.

Όμως ο έρωτας παίζει παράξενα παιχνίδια και ίσως αυτός ο «κατάλληλος άνθρωπος» να βρίσκεται μπροστά της και να είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Ο αρχιτέκτονας Τζακ Κουκ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό τόσο κοντά στις τέσσερις φίλες, που ουσιαστικά θεωρείται μέλος της παρέας. Ειδικά με την Έμα έχει αναπτύξει μια πολύτιμη, βαθιά φιλία, την οποία δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει για τίποτα στον κόσμο. Στις καλές και τις άσχημες στιγμές, στις λιακάδες και τις καταιγίδες, οι δυο τους μπορούν να εκμυστηρευτούν τα πάντα και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ώσπου έρχεται μια μέρα που όλα ανατρέπονται και οι ήρωες θα δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη: τη μάχη με την καρδιά τους.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ