Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Elxis (17/06/2020)


Κυκλοφορούν
από τις Εκδόσεις Elxis 

Με εντολή του βασιλιά
Σειρά: Άγνωστα μονοπάτια - No 1
Julie Garwood


Ξενόγλωσσος Τίτλος:The bride
Μεταφραστής:Ουρανία Τουτουντζή
Ημερομηνία έκδοσης:17/06/2020
Αριθμός σελίδων:512
Χώρα προέλευσης:
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Αυτός αλαζόνας, χειριστικός, εγωιστής και, ταυτόχρονα, απροσδιόριστα σαγηνευτικός. Εκείνη αποφασισμένη να μην ενδώσει. Το πρώτο βιβλίο της σειράς Άγνωστα μονοπάτια.

Στη μεσαιωνική Σκοτία…

Με βασιλικό διάταγμα, ο Άλεκ Κινκέιντ, ένας από τους ισχυρότερους τοπικούς άρχοντες, πρέπει να παντρευτεί μια νύφη από την Αγγλία. Χωρίς πολλή σκέψη επιλέγει την Τζέιμι, τη νεότερη θυγατέρα του βαρόνου Τζέιμσον. Από την πρώτη στιγμή που ο Άλεκ είδε την περήφανη Αγγλίδα λαίδη ένιωσε κάτι να φλέγεται μέσα του και ανυπομονούσε να την υποτάξει.

Ωστόσο, καθώς ανταλλάσσουν τους αναπόδραστους όρκους αγάπης, η Τζέιμι ορκίζεται σιωπηλά να μην ενδώσει στον βάρβαρο άντρα. Η καρδιά και το μυαλό της έχουν σημάνει συναγερμό για όλα όσα εκείνος αντιπροσωπεύει: αλαζόνας, χειριστικός, εγωιστής και, ταυτόχρονα, απροσδιόριστα σαγηνευτικός. Δίχως να το περιμένει όμως, η άγρια ομορφιά της Σκοτίας αρχίζει να μεταμορφώνει σταδιακά την ψυχή της και τη γνώμη της για εκείνον.

Κι εκεί που η Τζέιμι τελικά αρχίζει να ενδίδει, μια σειρά από περίεργα ατυχήματα στο κάστρο των Κινκέιντ και η αμφίβολης προέλευσης φήμη ότι ο Άλεκ σκότωσε την πρώην γυναίκα του κρύβουν απειλές για τη ζωή της.

Θα καταφέρει η Τζέιμι να ξεπεράσει τα εμπόδια και να έχει ένα ευτυχισμένο μέλλον με τον Άλεκ;


___________________________________________

Μαντεύοντας την καρδιά
Σειρά: Οικογένεια Μακένζι - No 6
Jennifer Ashley

Ξενόγλωσσος Τίτλος:
The wicked deeds of Daniel Mackenzie
Μεταφραστής:Ιωάννα Παπαγεωργίου
Ημερομηνία έκδοσης:17/06/2020
Αριθμός σελίδων:560
Χώρα προέλευσης:
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Η σελίδα του βιβλίου εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η Βάιολετ Μπαστιέν είναι πράγματι μια όμορφη απατεώνισσα; Μη χάσετε το έκτο βιβλίο της σειράς Οικογένεια Μακένζι.

O Ντάνιελ Μακένζι είναι χαρακτηριστικό παιδί της οικογένειας Μακένζι. Πλούσιος, όμορφος και ταλαντούχος, γοητεύει τους πάντες με την παρουσία του.

Όταν συναντά τη Βάιολετ Μπαστιέν, ένα από τα πιο διάσημα μέντιουμ της Αγγλίας, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:
Α. Η δεσποινίς Βάιολετ Μπαστιέν είναι μια απατεώνισσα.
Β. Η δεσποινίς Βάιολετ Μπαστιέν είναι μια εξαιρετικά όμορφη απατεώνισσα.

Η Βάιολετ ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τα πνεύματα, αλλά είναι εξαιρετική στο να διαβάζει τους ανθρώπους από τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές τους. Εύκολα διαπιστώνει ότι ο Ντάνιελ είναι ευφυής, πραγματιστής και επικίνδυνος για τη φήμη της επιχείρησής της, ταυτόχρονα όμως τον βρίσκει γενναιόδωρο και εξαιρετικά όμορφο.

Ενώ όλα δείχνουν ότι υπάρχει έλξη μεταξύ τους, τα φαντάσματα από το παρελθόν της Βάιολετ θα την οδηγήσουν σε μια κίνηση απελπισίας. Προκειμένου να μη χάσει τα πάντα, η Βάιολετ αναγκάζεται να εξαφανιστεί, υιοθετώντας μια νέα ταυτότητα.
Ο Ντάνιελ, όμως, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει όχι μόνο πού βρίσκεται, αλλά και ποια πραγματικά είναι. Αν και προέρχονται από εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, η έλξη που νιώθει για εκείνη είναι πολύ δυνατή και σύντομα θα ανακαλύψει κάτι πρωτόγνωρο: στη ζωή δεν αρκεί να πιστεύεις μόνο στα γεγονότα και στα χειροπιαστά πράγματα. Στη ζωή μπορείς να πιστέψεις και σε κάτι περισσότερο, στην αγάπη.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ