Παρουσίαση του βιβλίου «Ανεξίτηλες στιγμές» της Καλλιόπης Παπουτσή στον Βόλο



Η συγγραφέας Καλλιόπη Παπουτσή παρουσιάζει το νέο της βιβλίο "Ανεξίτηλες Στιγμές".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στο μαγαζί ESPRESSO BAR PLATEIA στην Πλατεία Ελευθερίας, Βόλου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Δημήτρης Πανταζής, ηθοποιός, σκηνοθέτης, η Δέσποινα Καραμήτσου, εκπαιδευτικός,. Αποσπάσματα του βιβλίου θα παίξουν μέλη από τη θεατρική ομάδα της πειραματικής σκηνής Ν. Ιωνίας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αρκεί μια στιγμή χαράς, λύπης, θυμού για να αλλάξει την πορεία της ζωής μας; Πολλές φορές είναι αρκετά ακόμα και λίγα λεπτά για να ανατρέψουν αυτά που γνωρίζαμε ή για να ανακαλύψουμε αυτά που δε γνωρίζαμε για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και την ψυχή μας. Σε κάθε μια από τις δεκαέξι ιστορίες του βιβλίου, οι ήρωες βιώνουν μια ανεξίτηλη στιγμή που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής τους. Για την Αγγελική αρκεί μια φωτογραφία. Για τη Βασιλική μια αποκάλυψη. Για τη Στελίνα ένα άλμπουμ. Για την Αλίνα ένα μικρό μολυβάκι. Για τον Παναγιώτη μια λέξη. Για την Κάτια το άνοιγμα μιας πόρτας. Αυτοί είναι μερικοί από τους ήρωες που θα συναντήσει κανείς στις Ανεξίτηλες Στιγμές. Για κάποιους από αυτούς δε θα υπάρχει επιστροφή.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook

Αναγνωστες

Στη Φωτια της Επαναστασης (Η Τριλογια της Επαναστασης #1) - Ελσα Σπανου (Εκδοσεις Ελκυστης)

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ